Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2014.Zoli se transfera

21.01.14

Dupa ce a infiintat echipa Team33Cluj in 2008 si a participat la toate sezonele Dunlop Romanian Superbike alaturi de team-ul clujean, pilotul Zsigmond Zoltan va lua startul in 2014 alaturi de echipa bucuresteana AMCKart Racing Team. Invitatia primita de catre Zoli a venit intr-un moment dificil al Team33Cluj, care se confrunta cu probleme de sustinere financiara in vederea participarii in noul sezon competitional, astfel incat decizia a fost mai usor de luat. In acelasi timp, Zoli va alerga alaturi de eternul sau rival, Daniel Vargolici, coechipier in noua echipa, oferindu-i o motivatie foarte puternica in a-si imbunatati performantele. Noutatile sezonul 2014 sunt doar la inceput. Va vom tine la curent cu toate stirile din Dunlop RoSBK prin intermediul forumului nostru.

Zoli a declarat: “m-a surprins oferta lor, dar nu am stat pe ganduri… e o echipa de top, cu piloti foarte buni la toate clasele, cu care ma cunosc foarte bine si in plus m-au tratat cu prietenie, ceea ce este foarte important pt mine. Sunt foarte bucuros, pentru ca echipa asta mi-a dat exact ce aveam nevoie : motivatie. Cat despre Daniel, trebuie sa fiu fair, in ultimii doi ani a mers mult mai bine decat mine, eu sunt convins ca poate si mai mult decat a demonstrat pana acum. Pentru mine e foarte motivant sa stau cu piloti de talia lui in aceeasi boxa”.

Team33Cluj ii ureaza mult succes lui Zoli alaturi de AMCKart Racing Team!