Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2014. Prima etapa – Rijeka, Croatia

 26.03.2014

Si pentru ca orice lucru bun are si un sfarsit, si pauza competitionala in Dunlop Romanian Superbike se apropie de final… In acest weekend, 28-30 martie, in Croatia, pe circuitul Grobnik de langa Rijeka, va avea loc prima etapa din sezonul competitional 2014. Team33Cluj va fi prezenta cu ambii piloti oficiali ai echipei insotiti si de team manager-ul Victor Mihailescu. Razvan va concura la clasa SBK 1.000 cc, iar Alex la Rookies1000, clasa destinata debutantilor. Emotiile sunt mari pentru fiecare, amandoi fiind la prima participare in noile clase, motiv pentru care nu exista inca niciun target impus de catre echipa. Dunlop RoSBK este la primul contact cu circuitul croat, ceea ce face cu atat mai interesanta evolutia pilotilor romani.

Intreg evenimentul va fi transmis LIVE doar pe forumul echipei, in topicul destinat primei etape. Va asteptam sa ne urmariti si sa sustineti acest sport minunat. Va reamintim ca accesul la informatiile postate se poate face doar in calitate de mebru inregistrat al forumului.

Multumim sponsorilor si partenerilor tehnici care au facut posibila deplasarea echipei in Croatia!