Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2014. Inceput promitator – Rijeka

2.04.2014

Prima etapa din noul sezon Dunlop Romanian Superbike s-a desfasurat in 28-30 martie pe circuitul croat Grobnik de langa Rijeka. Pilotii romani au avut ocazia sa descopere un circuit foarte frumos, de viteza mare, dar cu o infrastructura imbatranita. Cu toate acestea, atmosfera si dorinta mare de a pilota dupa pauza competitionala, au transformat etapa croata intr-una de succes.

Razvan, inscris la clasa SBK 1.000 anul acesta, s-a acomodat repede cu circuitul si a reusti o clasare onorabila pe grila de start. Cu toate ca in primele 3 tururi a reusit sa se impuna in fata unor piloti mai titrati, lipsa antrenamentelor in pauza competitionala si-a spus cuvantul, iar Razvan a trebuit sa cedeze cateva pozitii pana la final. Locul 8 astfel obtinut este o pozitie buna in economia campionatului si il va ajuta mult in clasamentul general de la final de sezon.

Alex a avut parte de un weekend perfect. A reusit timpi de calificare similari cu ai lui Razvan, obtinand privilegiul de a pleca in cursa clasei Rookies din pole position. A condus cursa pe intreg parcursul sau  impunandu-se lejer la final. Prima cursa alaturi de Team33Cluj s-a transformat in prima victorie la clasa Rookies1000. Speram ca Alex va continua in acest ritm intreg sezonul.

Team33Cluj a acumulat puncte si in competitia echipelor. Anul acesta va fi o batalia mare pentru suprematia echipelor avand in vedere numarul consistent de participanti. Alaturi de sponsori si parteneri, speram sa reusim sa atingem podiumul echipelor la final de sezon.

 Racing Team Manager, Victor Mihailescu: “Sunt multumit de evolutia echipei la aceasta prima etapa. Rezultatul lui Razvan este unul multumitor si il va ajuta la etapele viitoare. A vazut unde a fost mai lent decat concurentii directi si va corecta la urmatoarea etapa. Alex a fost o surpriza placuta. A mers inteligent si nu a riscat inutil. Punctele acumulate aici sunt deja o baza solida pentru titlul clasei Rookies1000 in 2014. Multumim sponsorilor pentru increderea acordata“.