Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2014. Prezentare oficiala echipa

12.04.2014

Desi prima etapa din 2014 a Dunlop Romanian Superbike s-a desfasurat deja, prezentarea oficiala a Team33Cluj in noul sezon a asteptat intregirea echipei cu cel de-al treilea pilot. Pentru a puncta cat mai eficient in clasamentul echipelor, precum si pentru a acoperi cat mai multe clase din RoSBK, echipa avea nevoie de un pilot la clasa Supersport 600 cc. Dupa Razvan – pilot la clasa SBK si Alex – pilot la Rookies1000, Victor Mihailescu va fi al treilea pilot Team33Cluj in 2014, concurand la clasa SSP. Victor a revenit in campionat dupa o pauza de 2 sezoane si va incerca reacomodarea cu pista alaturi de un Ducati 749 R. Atat clasa de 600 cc cat si motorul V2 sunt provocari noi pentru Victor, care va incerca sa imbine postura de team manager cu cea de pilot.

Alaturi de evenimentul de prezentare, echipa a participat in acest weekend si la Maratonul International AROBS Cluj-Napoca si la Crosul BT, precum si la evenimentele de deschidere ale sezonului moto 2014, din incinta Polus Center. Alaturi de unul din sponsorii echipei, Razvan si Alex au concurat in cadrul crosului Banca Transilvania, pilotii Team33Cluj avand si postura de deschizatori de traseu pentru disciplinele maraton, semimaraton si stafeta.

Va multumim ca ati fost alaturi de noi in acest moment de relansare al echipei si va asteptam sa fiti si in continuare cat mai aproape de singura echipa de motociclism viteza din Cluj.