Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2014. Etapa 2 – Pannoniaring

22.05.2014

 

In acest weekend, 30 mai – 1 iunie, se va desfasura pe circuitul maghiar Pannoniaring a doua etapa a Dunlop Romanian Superbike 2014.Avand in vedere pauza mare (2 luni) intre prima si a doua etapa din acest an, Team33Cluj a profitat de un antrenament pe circuitul de karting de la Tg.Secuiesc in vederea mentinerii formei fizice a pilotilor si a contactului cu motocicletele. La Pannoniaring, echipa se va deplasa in formula completa acoperind 3 din cele patru clase ale competitiei. Razvan va incerca sa adune cat mai multe puncte la clasa SBK, Victor va fi prezent pentru prima data la clasa SSP 600, iar Alex va incerca o noua victorie la clasa Rookies1000. In clasamentul echipelor, Team33Cluj va aduna cat mai multe puncte prin cei doi piloti care vor puncta, Razvan si Victor, sperand la o urcare in ierarhia generala.

Razvan are deja experienta pe circuitul maghiar, astfel incat va putea incerca o clasare cat mai buna la clasa regina. Victor vine dupa o pauza de 2 sezoane, cu o motocicleta complet noua si necunoscuta inca, la o clasa unde nu a participat niciodata. Premisele nu sunt foarte favorabile, dar Victor va incerca sa obtina maximum de puncte fara a risca inutil la prima participare in aceasta formula. Alex a trecut printr-o perioada de modificari ale motocicletei, astfel incat pozitia de lider al clasei Rookies1000 va trebui aparata si consolidata. Weekendul se anunta capricios din punct de vedere al vremii, dar speram ca soarta sa fie de partea pilotilor, iar cursele sa se desfasoare in conditii optime de aderenta.

Va vom tine la curent cu evolutia echipei pe forumul oficial precum si pe pagina oficiala de Facebook.