Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2014. Urmeaza Slovakiaring, etapa 3

14.06.2014

 

Dupa primele doua etape ale Dunlop Romanian Superbike, clasamentele generale incep sa prinda forma, iar pilotii sa inceapa strategiile de cursa in vederea obtinerii unor rezultate cat mai bune la final de sezon. Etapa 3 a RoSBK 2014 se va desfasura pe cel mai modern circuit european, Slovakiaring, in perioada 20-22 iunie. Circuitul slovac este unul de mare viteza, unde motocicletele pot face diferenta mai mult decat pe alte circuite.

Team33Cluj se va deplasa in Slovacia cu toti cei 3 pilotii echipei. Razvan nu este un mare fan al acestui circuit, dar va incerca sa tina aproape de concurentii sai directi in vederea acumularii cat mai multor puncte la clasa SBK 1.000. Alex va avea ca si target o noua victorie la clasa Rookies1000, in vederea consolidarii pozitiei de lider in clasamentul general. Victor va avea o noua experienta cu Ducati pe un circuit de mare viteza si va incerca sa fructifice la maxim avantajele tehnice ale motocicletei italiene in fata concurentei japoneze.

La Slovakiaring, Team33Cluj va puncta prin Razvan si Victor si va incerca sa mai urce o pozitie in clasamentul general al echipelor, competitie ce se arata extrem de disputata in acest sezon. Etapa slovaca a oferit multiple surprize in sezoanele precedente, mai ales din punct de vedere al vremii, astfel incat pilotii vor fi pregatiti pentru orice fel de provocare. Va asteptam sa fiti alaturi de singura echipa de motociclism viteza din Cluj doar pe forumul oficial si pe pagina de Facebook.