Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2014. Slovakiaring

 

Etapa a treia a Dunlop Romanian Superbike s-a desfasurat in 20-22 iunie pe circuitul Slovakiaring, in Slovacia. Avand in vedere viteza medie foarte mare a acestui circuit, cel mai avantajat pilot al Team33Cluj a fost Alex Szekely, cu al sau BMW S1000RR. Tinand cont de performantele foarte bune obtinute de Alex in etapele precedente, precum si de timpii de calificare obtinuti la Slovakiaring, Victor Mihailescu – team managerul echipei, a decis inscrierea lui Alex atat in cadrul clasei Rookies1000 cat si in clasa regina, SBK 1000. Acest lucru a fost de bun augur pentru Team33Cluj, la SBK fiind permisa punctarea a 2 piloti  in clasamentul echipelor. Astfel, pe langa Razvan, la Slovakiaring a punctat si Alex la clasa SBK, Victor aducand puncte in clasa SSP 600.

Etapa slovaca a beneficiat de o vreme perfecta pe tot parcursul weekend-ului, ceea ce a permis pilotilor sa evolueze in conditii optime. Razvan a venit la Slovakiaring cu un mic dezavantaj tehnic, motocicleta sa fiind net inferioara modelelor concurentilor directi. Cu toate acestea, locul 9 obtinut la clasa SBK 1000 mai adauga niste puncte in clasamentul general, pastrandu-l pe Razvan in lupta pentru top 5 la final de sezon. Alex a reusit un nesperat loc 8 la SBK 1000, fiind la prima participare in aceasta clasa, alaturi de cei mai valorosi piloti romani. Probabil ca si la viitoarele etape RoSBK, Alex va fi dublu jucator, atat la clasa Rookies1000 cat si la SBK.

Si la Slovakiaring, Alex a reusit sa se impuna autoritar in cursa clasei Rookies1000, titlul de campion al clasei fiind tot mai aproape. Desi presiunea asupra sa a fost destul de mare, alergand in 2 curse cu o pauza de 30 minute intre ele, Alex s-a descurcat foarte bine si a demonstrat ca se poate concentra si poate rezista ritmului impus de cei mai buni piloti romani.

La clasa SSP 600, Victor a incercat sa se tina aproape de concurentii directi, dar din cauza intercalarii unor piloti straini intre el si cei din fata, a pierdut posibilitatea de atac. Oricum, in ultimul tur al cursei, motorul Ducati a incetat sa mai functioneze in parametrii, ceea ce l-a silit pe Victor sa termine pe ultimul loc.

Urmeaza etapa de la Brno in 11-13 iulie, unde Razvan si Alex vor incerca sa atace la maxim la clasa SBK. Victor spera sa poata remedia la timp defectiunile motorului sau pentru a-si sustine colegii in clasamentul echipelor. Multumim sponsorilor si partenerilor precum si celor care au fost alaturi de echipa la aceasta etapa.