Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2014. Urmeaza Brno

4.07.2014

Sezonul 2014 al Dunlop Romanian Superbike se apropie de jumatate. Dupa primele 3 etape, atmosfera se incinge, surprizele incep sa apara, iar clasamentele devin tot mai interesante. Etapa cu numarul 4 urmeaza sa se desfasoare pe cel mai celebru circuit din actualul sezon RoSBK, Brno. Circuitul de langa Brno este unul dintre cele mai apreciate din MotoGP, pilotii campionatului mondial fiind fascinati de configuratia acestui “templu” al vitezei. In prezent, Brno este singurul circuit pe care pilotii roamani il “impart” cu pilotii campionatului mondial, trairile fiind cu atat mai intense.

Etapa de la Brno a RoSBK va fi una atipica. Avand in vedere numarul redus de locuri destinate pilotilor romani in weekendul 11-13 iulie, organizatorii RoSBK au decis mutarea etapei destinate debutantilor in zilele de miercuri si joi (9-10 iulie), astfel incat in weekend sa se desfasoare doar clasele SBK si SSP.  Clasele Rookies1000 si Rookies600 vor avea cursa joi, pilotii debutanti beneficiind si de un cost redus al participarii la aceasta etapa.

Team33Cluj va fi prezenta la Brno inca de miercuri, atat Alex cat si Razvan urmand sa evolueze in toate cele 5 zile pe circuitul ceh. Pentru Alex, primele doua zile vor reprezenta lupta in clasa Rookies1000, unde obiectivul este o noua victorie in cursa clasei. Razvan va beneficia de doua zile bune de antrenament in vederea pregatirii unui weekend greu la clasa SBK. La fel ca si la etapa precedenta, Alex va concura si in cadrul clasei SBK, incercand alaturi de Razvan sa adune cat mai multe puncte in clasamentul echipelor. Razvan doreste sa evolueze la potentialul sau maxim, bazandu-se pe cele doua zile suplimentare de antrenament inaintea weekend-ului oficial SBK.

Victor nu va ajunge la etapa ceha. Din pacate motocicleta sa Ducati nu a putut fi remediata la timp si astfel se vede obligat sa ramana acasa. Desi la clasa SSP nu va puncta nimeni pentru Team33Cluj, competitia echipelor este inca deschisa, Razvan si Alex putand aduna multe puncte daca reusesc rezultate bune.

In 2013 Team33Cluj s-a intors acasa de la Brno cu 3 podiumuri la toate cele 3 clasele participante. Sa speram ca si in 2014 rezultatele nu se vor lasa asteptate. Vremea va juca si ea un rol important, anul trecut cursele desfasurandu-se integral pe ploaie. Va vom tine la curent cu toate noutatile etapei doar pe forumul oficial al echipei.