Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2014. RoSBK ajunge la Most – etapa 5

27.07.2014

Etapa cu numarul 5 a Dunlop Romanian Superbike 2014 se va desfasura in perioada 1-3 august pe circuitul ceh de langa Most. Calendarul actualului sezon nu cuprinde o etapa pentru clasele Rookies la Most, astfel incat Alex nu va face deplasarea in Cehia, urmand sa se pregateasca pentru urmatoarea etapa Rookies, de la Hungaroring. Victor va mai sta o etapa pe tusa, neavand inca o motocicleta la dispozitie cu care sa concureze. Situatia se va schimba probabil incepand cu etapa 6 RoSBK, dar aceasta informatie inca mai asteapta confirmarile sponsorilor. In acest context, singurul pilot al Team33Cluj care va ajunge la Most este Razvan. Razvan va fi la prima participare pe acest circuit si vine cu dorinta de a se revansa dupa etapa de la Brno, unde ar fi putut obtine un rezultat mai bun daca nu ar fi avut si probleme tehnice. In functie si de pilotii care vor fi prezenti la Most, Razvan poate sa reduca din handicapul pe care il are fata de urmatorii doi clasati in fata lui, in clasamentul general. Pozitia 7 pe care o ocupa in prezent este la doar 4 puncte de locul 5, ceea ce il face pe Razvan increzator in atingerea top 5 -ului la final de sezon.

Din pacate, la aceasta etapa echipa va acumula puncte doar prin Razvan, ceea ce nu o va putea propulsa prea mult in clasamentul echipelor. Insa la Hungaroring,speram la o formula completa, cu toti cei trei pilotii Team33Cluj la start, ceea ce va putea modifica ierarhia generala la echipe. Va asteptam sa urmariti evolutia lui Razvan pe forumul oficial si sa fiti alaturi de echipa si la aceasta etapa.