Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2014. Hungaroring – echipa se intregeste

18.08.2014

Dupa 5 etape cu multe evenimente neprevazute, Team33Cluj se va prezenta la etapa 6 a Dunlop Romanian Superbike 2014 in formula completa. Revenit in acest sezon dupa o pauza de 2 ani, Victor Mihailescu nu a avut parte decat de 2 etape la ghidonul Ducati-ului 749R, acesta dezamagind prin fiabilitatea scazuta si neputandu-i asigura lui Victor participarea la etapele 4 si 5.  In urma unui efort financiar, sustinut partial si de catre sponsori si parteneri, Victor a reusit achizitionarea unei motociclete noi, Kawasaki ZX6R 2014, cu care va avea primul contact pe pista la Hungaroring, in perioada 22-24 august. Etapa maghiara marcheaza si revenirea in campionat a curselor clasei Rookies, absente la etapa precedenta. Astfel, pilotul echipei la clasa Rookies1000, Alex Szekely, va lua startul pentru o noua victorie, incercand sa-si asigure titlul de campion al clasei inainte de ultima etapa a sezonului. Razvan Ponoran, reprezentantul Team33Cluj in clasa regina, SBK, va lupta la Hungaroring pentru recuperarea celor 2 puncte ce il despart de pozitia 6 a clasamentului general provizoriu, batalie ce ii va permite la ultima etapa a sezonului sa spere la un loc in top 5 SBK.

Alaturi de echipa, la Budapesta vor face deplasarea si partenerii tehnici, COC Motors si Mechatronics, precum si mai multi sustinatori ai echipei clujene. In speranta unui weekend cat mai competitiv, va asteptam sa urmariti evolutia pilotilor Team33Cluj pe forumul oficial al echipei.