Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Antrenamente oficiale presezon

Dupa o pauza lunga preserata de mai multe schimbari in cadrul echipei, sezonul 2015 al Romanian Superbike bate la usa… Cei doi piloti principali ai Team33Cluj, Razvan Ponoran si Alex Szekely, vor participa duminica, 15 martie, la primele teste oficiale ale noului sezon. Testele vor fi organizate pe singurul circuit de viteza din Romania, Motorpark – Adancata. Desi vremea nu se anunta chiar potrivita pentru astfel de activitati, Razvan si Alex vor incerca sa se dezmorteasca si sa se reacomodeze cu motocicletele. Testele au ca scop setarea motocicletei lui Razvan – Kawasaki ZX-10R, fiind la primul contact cu ea, precum si setarea noilor suspensii Bitubo ale lui Alex. Daca vremea va permite, se vor testa si diferite tipuri de anvelope, in vederea alegerii unui furnizor pentru noul sezon.

In 2015, asistenta tehnica la fiecare etapa va fi asigurata, la fel ca si sezonul precedent, de catre Radu Morar din partea Mechatronics Racing Division. Partener tehnic principal va fi in acest sezon COC Motors Cluj.