Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Prezentare oficiala echipa

Dupa un sezon 2014 incheiat cu obtinerea unuia dintre cele 4 titluri de campion Romanian Superbike, cel al clasei Rookies1000, prin Alex Szekely, Team33Cluj a dorit pastrarea traditiei  si a cooptat in echipa un pilot nou care sa poata aduce si cel de-al treilea titlu consecutiv in aceasta clasa. George Cibu va reprezenta echipa in 2015 in clasa Rookies1000, alergand pe o Yamaha R1, dupa ce in 2014 a luat startul la cateva etape obtinand rezultate foarte bune. George este mecanic moto, ceea ce ii asigura o pregatire foarte buna a materialului de concurs si un sprijin pentru intreaga echipa. Alaturi de el, echipa il va promova, la aceeasi clasa Rookies1000 si pe Daniel Mirastian, pilot debutant ce va concura tot pe o Yamaha R1, identica cu cea a lui George. Cei doi vor incerca sa obtina rezultate cat mai bune in randul debutantilor si vor avea ca unic target impus obtinerea titlului de campion.

Clasa Supersport 600 va fi reprezentata si anul acesta de catre Victor Mihailescu ce va concura pe un Kawasaki ZX-6R ’14. Victor a avut doua etape in 2014 alaturi de noua motocicleta, dar nu a reusit o acomodare completa. Anul acesta, sezonul lui va fi unul partial, din motive personale, dar va incerca sa obtina maxim la fiecare etapa la care va lua startul. Victor va asigura si functia de team manager pentru intreaga echipa in 2015.

Team33Cluj a avut in fiecare an minim 2 piloti in clasa regina, Superbike 1000, fapt ce se va intampla si in acest sezon. Razvan Ponoran si Alex Szekely vor fi cei doi piloti de top ai echipei. Razvan a preluat motocicleta lui Zoli de anul trecut, Kawasaki ZX-10R ’13, iar Alex va continua sa struneasca cea mai puternica motocicleta a echipei, BMW S1000RR. Obiectivul celor doi este terminarea campionatului in primii 8 piloti ai clasei, precum si obtinerea uni podium de etapa. Pregatirea fizica foarte buna pe parcursul iernii, precum si performanta ridicata a materialului de concurs, le va permite sa fie foarte combativi in noul sezon.

Echipa multumeste sponsorilor si partenerilor tehnici din 2015. Anul acesta vom avea alaturi de echipa companiile Banca Transilvania, Doppel Herz, archdesign, IQ Energy, SiPigFerm, Mercur Grup, Erika Star, Yume, si Atelier CIII. Partener tehnic principal va fi COC Motors Cluj, asistenta tehnica urmand a fi realizata la fiecare etapa de catre Radu Morar din partea Mechatronics Racing Division. Multumim Iulius Mall Cluj pentru oportunitatea de a prezenta componenta echipei pentru noul sezon in cadrul magazinului lor in weekendul 20-22 martie.

Calendarul competitional al Romanian Superbike 2015, precum si rezultatele echipei in noul sezon, vor putea fi urmarite pe pagina oficiala a echipei. Va invitam si pe forumul oficial unde puteti discuta direct cu toti pilotii echipei.