Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Prima etapa – Serres

Nici nu a trecut bine prezentarea oficiala a echipei in noul sezon competitional Romanian Superbike, ca deja pilotii echipei se aliniaza la startul primei etape RoSBK 2015. Traditional pentru debutul de sezon, din motive de clima, Grecia gazduieste prima etapa a sezonului pe circuitul de langa Serres, in weekend-ul 27-29 martie. Desi nu este comparabil cu circuitele din Europa centrala si de vest, micul circuit de la Serres este o bucurie pentru pilotii romani dupa marea pauza de iarna.

Team33Cluj va fi prezenta la prima etapa cu 4 din cei 5 piloti. Victor nu va face deplasarea, pastrandu-si fortele pentru urmatoarele etape ale sezonului. Razvan, Alex, George si Dani vor fi prezenti, alaturi de Radu Morar, pentru a participa la cea mai puternica competitie romaneasca, Romanian Superbike.  Obiectivul tuturor este iesirea din starea de iarna si incheierea etapei fara incidente. Presiunea va fi pusa pe George, care se va lupta la titlul Rookies1000 in acest sezon, precum si pe Razvan, care vine cu un motor nou mai performant si cu o pregatire fizica foarte buna.

Va asteptam pe forumul official al echipei pentru a fi la curent cu toate noutatile din Grecia.