Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Primele puncte in noul sezon

Porniti in formula aproape completa catre Grecia, pilotii Team33Cluj au avut de infruntat 4 zile de circuit extrem de dificile din punct de vedere climatic. Desi prima etapa din sezon se desfasoara traditional pe circuitul de langa Serres, tocmai pentru a beneficia de o clima cat mai potrivita motociclismului viteza, prima etapa din 2015 i-a intampinat pe piloti cu frig si ploaie multa. Ajunsi inca de joi pe circuit, pentru a avea o zi in plus de antrenament, Razvan, Alex, George si Dani, alaturi de Radu, nu au putut fructifica timpul in favoarea antrenamentului, fiind nevoiti sa stea mai mult in boxa. Cu toate acestea, mersul pe ploaie si frig a fost un exercitiu foarte bun in eventualitatea unor etape viitoare cu ploaie. Atat zilele de antrenament cat si calificarile s-au desfasurat pe ploaie, pilotii avand la dispozitiei o singura iesire uscata in calificari.

In aceasta conjunctura, cursele de duminica, 29 martie, au fost o adevarata provocare pentru toti participantii din RoSBK, fapt ce s-a reflectat si in timpii pe tur si in pozitiile din cursa. Clasa Rookies1000 a oferit prima surpriza echipei clujene, Dani abandonand chiar in primul viraj al cursei. Beneficiind doar de timpul de calificare pe ploaie, Daniel a fost obligat sa ia startul de pe ultima pozitie a grilei. Din dorinta de a urca inapoi in prima jumatate a plutonului, Dani si-a supraevaluat posibilitatile de depasire in primul viraj, iesind in decor. Cazatura s-a soldat cu o luxatie a incheieturii mainii stangi, fapt ce necesita recuperare pana la urmatoarea etapa. George a facut insa o cursa foarte buna, reusind timpi comparativi cu cei ai clasei SBK. La final, pozitia 4 in clasamentul Rookies1000 fiind un rezultat foarte bun in economia campionatului.

Cursa SBK a fost una dificila pentru pilotii Team33Cluj. Atat Razvan cat si Alex nu s-au regasit dupa cele 3 zile frustrante de mers pe ploaie si nu au fost capabili sa duca o lupta la capacitate maxima. Locurile 5, respectiv 7 obtinute la final aduc puncte valoroase in clasamentul general, scopul de a termina etapa fara incidente fiind atins.

Desi nu se intorc din Grecia cu rezultatele sperate, pilotii echipei au testat motocicletele pentru noul sezon si s-au acomodat cu mersul pe pista. Punctele adunate la prima etapa sunt mereu importante la final de campionat, cand batalia va fi mult mai apriga. Urmatoarea etapa RoSBK 2015 se va disputa in Ungaria, pe circuitul Pannoniaring, in perioada 22-24 mai. Clasele Rookies vor beneficia de a doua etapa in perioada 24-26 aprilie pe circuitul Motorpark Romania de la Adancata. Aceasta etapa va fi doar una de antrenament pentru pilotii claselor SBK si SSP. Va asteptam pentru impresii si comentarii despre etapa de la Serres pe forumul oficial al echipei.