Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Etapa 2 Rookies si antrenament Superbike

23.04.2015

Weekend-ul care urmeaza va gazdui cea de a doua etapa din sezonul 2015 al Dunlop Romanian Superbike, destinata exclusiv debutantilor, respectiv claselor Rookies1000 si Rookies600. Etapa va fi si prima desfasurata pe circuitul romanesc de la Adancata, Motorpark Romania, urmand sa adune la start cat mai multi piloti romani debutanti. Pilotul Team33Cluj, George Cibu, va fi prezent la start pentru a-si continua ascensiunea spre titlul de campion al clasei Rookies1000 in acest sezon.

Profitand de ocazie, Alex Szekely, pilot al clasei SBK 1000, va participa si el in calitate de invitat la etapa romaneasca, folosind prilejul ca un bun antrenament inaintea etapei din mai, de pe Pannoniaring, Ungaria.

Razvan Ponoran a ales un antrenament mult mai elocvent in vederea pregatirii etapei 2 a clasei SBK, participand tot in acest weekend la un eveniment organizat chiar pe Pannoniaring. Astfel, Razvan va putea testa noua motocicleta direct in conditiile de cursa ale circuitului maghiar, fiind cel mai bun antrenament inaintea etapei RoSBK din mai.

Asadar, pilotii Team33Cluj vor avea parte de un sfarsit de saptamana activ si speram ca fara incidente. George va avea si presiunea rezultatului, cursa de duminica putand sa-i aduca puncte pretioase in economia campionatului.