Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Urmeaza etapa 2 (3) – Pannoniaring

19.05.2015

image

Dupa un inceput de sezon 2015 ezitant, Team33Cluj va face, in weekend-ul 22-24 mai, deplasarea la cea de a doua etapa Dunlop RoSBK destinata tuturor claselor participante, respectiv etapa 3 pentru clasele debutantilor. Etapa maghiara ce se va desfasura pe circuitul Pannoniaring va marca prima participare integrala a echipei, toti cei 5 piloti urmand a lua startul in cadrul celor trei clase reprezentate. George Cibu si Daniel Mirastian vor participa la clasa Rookies1000, ambii venind dupa un inceput extrem de ghinionist de sezon, fara puncte acumulate in clasamentul general al clasei. George va incerca sa recupereze handicapul fata de primii clasati, iar Dani se va acomoda cu motorul in urma accidentarii suferite la prima etapa a anului.

Victor Mihailescu isi va face debutul in actualul sezon, avand ca target doar terminarea cu bine a etapei si testarea noilor cauciucuri cu care va evolua in 2015. Pilotii clasei SBK, Razvan Ponoran si Alex Szekely, merg la Pannoniaring cu mari sperante la rezultate foarte bune. Razvan a beneficiat deja de un antrenament pe circuitul maghiar, iar Alex a reusit o iesire pe Euroring, pregatindu-se temeinic pentru a aduna cat mai multe puncte in clasamentul general SBK.

Asadar, cu moralul ridicat si dornici de o evolutie cat mai buna, pilotii Team33Cluj vor concura in acest weekend sub presiunea unor rezultate de top si sub supravegherea unui numar impresionant de fani veniti sa ii sustina in Ungaria.