Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Etapa dificila la Pannoniaring

26.05.2015

A doua etapa a Dunlop Romanian Superbike 2015 s-a desfasurat pe circuitul maghiar Pannoniaring, in perioada 22-24 mai. Pentru clasele Rookies1000 si 600, etapa a contat ca si runda a treia a campionatului, batalia in clasamentul general incepand deja sa se contureze. Vremea a jucat insa un rol decisiv, zilele de vineri si sambata desfasurandu-se  integral pe ploaie si frig, pilotii fiind nevoiti sa utilizeze doar cauciucuri de ploaie. In aceste conditii, organizatorii au extins calificarile inclusiv duminica dimineata, vremea permitand pilotilor sa ruleze pe slick-uri.

Pilotii Team33Cluj au inceput weekend-ul cu probleme. Alex a suferit o cazatura chiar in primul tur de incalzire, avariind motorul. Victor a participat intr-o cursa amicala vineri, suferind si el o cazatura chiar in ultimul tur, avariind motorul si alegandu-se cu dureri mari musculare. In aceste conditii, ziua de sambata nu a fost foarte animata, pilotii, alaturi de Radu Morar, mecanicul echipei, avand mult de lucru la repararea motocicletelor si recuperare fizica. Duminica insa, beneficiind de pista uscata, calificarile s-au desfasurat bine, singurul care nu a reusit sa isi reintre in ritm fiind Victor, vizibil afectat de cazatura de vineri. Cu toate acestea, el a luat startul in cursa clasei SSP 600, pargurgand mai mult de jumatate din numarul de tururi, alegandu-se astfel cu 7 puncte in clasamentul general al clasei.

Cursa SBK 1.000 a fost una foarte buna pentru Alex, care a incheiat pe pozitia 4 in clasamentul RoSBK, cel mai bun rezultat al sau de pana acuma. Razvan a acuzat probleme de ambreiaj atat la start cat si pe parcursul cursei, incheiand  pe locul 5. Acest rezultat ii pozitioneaza pe cei doi piloti la egalitate de puncte in clsamentul general provizoriul al clasei.

Cursa Rookies1000 a adus si cea mai buna clasare a unui pilot al echipei, George Cibu reusind locul secund. Dupa ce a avut o cursa dificila in care s-a dat startul pe cauciucuri de ploaie dar cu o pista uscata, George s-a luptat cu aderenta scazuta a gumelor dar a reusit sa-si apere pozitia pana la final.

Dupa acest weekend cu multe evenimente neplacute, echipa se indreapta catre urmatoarea etapa ce se va desfasura pe circuitul Slovakiaring, in perioada 5-7 iunie. Desi situatia in clasamentele generale ale claselor este departe a anunta finalul sezonului, diferentele intre piloti incep sa apara, iar calculele matematice incep sa fie facute. Asadar, echipa va trage tare pentru un rezultat cat mai bun la etapa slovaca de peste 2 saptamani.