Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Urmeaza Slovakiaring

4.06.2015

Dupa o etapa ploioasa si friguroasa la Pannoniaring, Team33Cluj se pregateste sa atace etapa a treia din Dunlop Romanian Superbike pe o vreme ce se anunta perfecta. Circuitul slovac Slovakiaring le va oferi pilotilor clujeni posibilitatea sa recupereze punctele pierdute in primele doua manse ale competitiei si sa se pozitioneze cat mai bine in clasamentul general provizoriu. In acest weekend, echipa va fi reprezentata doar de catre pilotii claselor SBK si SSP, George si Dani nereusind sa faca deplasarea in Slovacia.

Aflati la egalitate de puncte in clasamentul clasei SBK, Razvan si Alex se vor duela pentru pozitia 4 a ierarhiei generale, dar vor incerca sa se apropie cat mai mult posibil si de podiumul clasei. Victor are multe pozitii de urcat in clasa SSP 600, astfel incat etapa slovaca poate sa ii ofere mari satisfactii si prilejul de a se repozitiona cat mai sus. Alaturi de echipa va fi si de aceasta data Radu Morar, cel ce le va oferi suportul tehnic perfect pilotilor.

Vom incerca sa va tinem la curent cu toate evenimentele de pe parcursul etapei prin intermediul forumului oficial cat si al paginii de Facebook.