Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Podium la Slovakiaring

8.06.2015

Etapa 3 a Dunlop Romanian Superbike s-a desfasurat in 5-7 iunie pe modernul circuit Slovakiaring. Team33Cluj a fost prezenta prin cei trei piloti ai claselor SBK si SSP, debutantii nereusind sa faca deplasarea la aceasta etapa. Dupa frigul si ploaia de la Pannoniaring, etapa slovaca i-a asteptat pe piloti cu caldura mare si vreme perfecta. Cele doua zile destinate calificarilor s-au desfasurat fara incidente pentru echipa clujeana, suportul tehnic oferit de catre Radu Morar fiind la cel mai inalt nivel.

Cursa clasei SSP 600, in care a luat startul Victor Mihailescu, a fost una extrem de disputata la varful clasamentului, primii 3-4 piloti reusind timpi de tur foarte buni. Victor a pierdut contactul cu plutonul in primul viraj, datorita intercalarii unor piloti straini, cele 8 tururi ale cursei fiind prea putine pentru a mai ridica pretentii la un loc in top 5. Pozitia 8 pe care a terminat este una buna, aducatoare de puncte pretioase in clasamentul general, unde Victor a urcat pana pe pozitia 10.

Clasa SBK 1000 si-a disputat cursa fara unul dintre favoriti. Ionut Mistode nu a reusit recuperarea fizica in urma unei accidentari, astfel incat batalia pentru podium a fost deschisa mai multor piloti. In urma unei curse cu multe depasiri si rasturnari de situatie, pilotii Team33Cluj, Razvan si Alex, au ocupat pozitiile 3, respectiv 4, aducand primul podium al sezonului la clasa regina. In clasamentul general al clasei, cei doi se situeaza pe locurile 4 si 5, indeplinind target-ul de a se pastra in top 5 SBK.

Dupa aceasta etapa foarte buna pentru echipa, urmeaza evolutia pe un circuit legendar, Brno in Cehia, in perioada 10-12 iulie. Ramaneti aproape de noi pentru ultimele noutati, doar pe forumul oficial.