Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Next… Brno

7.07.2015

Poate cea mai asteptata etapa din actualul sezon Dunlop Romanian Superbike este etapa de la Brno, in Cehia. Caravana RoSBK se va deplasa catre celebrul circuit de MotoGP in doua faze: etapa 5 a claselor Rookies 1000 si 600 se va desfasura miercuri si joi (8-9 iulie), iar etapa 4 a claselor SBK si SSP va avea loc in weekend (10-12 iulie). Aceasta separarea a pilotilor debutanti fata de cei avansati a avut ca scop scaderea costurilor de participare precum si asigurarea curselor separate pentru clasele Rookies. Pilotii SBK si SSP vor avea din nou de infruntat, pe langa colegii de campionat si alti piloti straini din Europa centrala si de vest, nivelul competitional urmand a fi foarte ridicat.

Team33Cluj va face deplasarea cu intreg colectivul la Brno, George si Dani participand la clasa Rookies1000, Razvan si Alex la SBK, iar Victor la SSP. Alaturi de echipa va fi, si de aceasta data, Radu Morar, pentru a se asigura ca totul decurge bine din punct de vedere tehnic. Obiectivul echipei este de a se clasa cat mai sus in clasamentele claselor participante, in special la clasa SBK, unde Razvan si Alex vor avea atat o lupta interna cat si una cu pilotii aflati pe locurile din fata lor, in clasamentul general.

Va asteptam sa urmariti evolutia echipei la Brno, pe forumul oficial precum si pe pagina de Facebook.