Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Brno, o etapa cu multe cupe…

15.07.2015

Etapele 5 debutanti, respectiv 4 avansati, a Dunlop Romanian Superbike s-au desfasurat in perioada 8-9, respectiv 10-12 iulie pe celebrul circuit Brno, in Cehia. Team33Cluj a participat cu toti pilotii sai la acest eveniment, reusind sa obtina rezultate foarte bune la toate clasele. In batalia destinata debutantilor, la clasa Rookies1ooo, George Cibu a condus intreaga cursa, pierzand din pacate victoria in ultimul tur. Locul 2 astfel obtinut este un rezultat binemeritat dupa seria de ghinioane avute in acest sezon de catre George. Targetul de castigare a clasei in 2015 nu mai poate fi atins, dar se va incerca intrarea in top3 a clasei Rookies1000 pana la final.

Clasa Supersport 600 a avut parte de o batalie foarte frumoasa, fiind multi piloti implicati in lupta de pe circuitul ceh. Desi a plecat de pe pozitia 8, Victor Mihailescu a reusit pana la final sa termine pe 7, rezultat ce il propulseaza pe aceeasi pozitie si in clasamentul general provizoriu al clasei SSP.

Cei doi piloti ai echipei participanti la clasa “regina”, SBK 1000, au reusit sa incheie etapa pe pozitiile 3 si 4. Podiumul obtinut de Razvan Ponoran este al doilea consecutiv, dupa reusita din Slovacia, pozitionandu-l pe aceeasi treapta a podiumului si in clasamentul general provizoriu SBK. Alex Szekely l-a urmat pe Razvan, dupa o batalie foarte frumoasa cu pilotul bucurestean Razvan Filipeanu. Alex isi pastreaza pozitia 5 in clasamentul general provizoriu, echipa avand astfel amandoi pilotii SBK in top 5.

Multumim lui Radu Morar pentru suportul tehnic oferit la etapa, precum si sponsorilor si partenerilor. Urmeaza etapa romaneasca a RoSBK, pe circuitul de la Adancata, in perioada 28-30 august.