Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Urmeaza prima etapa romaneasca in acest sezon

25.08.2015

 In weekendul 28-30 august, urmeaza sa se desfasoare, pe singurul circuit de viteza din tara noastra, MotorPark Romania, etapa 5 a Romanian Superbike destinata avansatilor, respectiv etapa 6 destinata debutantilor. Campionatul RoSBK revine la Adancata dupa ce aici si-a disputat ultimul act in 2014. Atunci, circuitul se afla intr-o stare neterminata, cu multe lipsuri la capitolul utilitati si dotari. Dupa aproape un an, speranta tuturor este de a gasi un circuit la standarde europene, pe care sa se poata desfasura o etapa de motociclism viteza in conditii depline de siguranta si profesionalism.

Team33Cluj va participa la aceasta etapa cu 4 piloti, Dani Mirastian anuntandu-si retragerea din echipa pentru restul anului din motive personale. Astfel, la Adancata, echipa va va avea 2 piloti la calasa regina SBK, Razvan si Alex, Victor va alerga la clasa SSP 600, iar George va incerca sa conduca ostilitatile la Rookies1000. Situatia din clasamentul general este una foarte buna pentru echipa clujeana, Razvan ocupand a treia pozitie SBK, Alex urmandu-l pe 5. Victor se afla pe locul 7 SSP, iar George pe 4 la Rookies1000. Target-ul tuturor este pastrarea sau imbunatatirea situatiei in clasamentul general al sezonului, batalia fiind la mijlocul sezonului competitional.

Asteptand un numar masiv de spectatori, avand in vedere spectacolul evenimentului si distanta mica fata de Bucuresti, etapa de la Adancata se doreste a se bucura de o larga mediatizare, pilotii putandu-se apropia in sfarsit de fanii acestui sport. Va vom tine la curent cu toate noutatile pe forumul oficial si pe pagina de Facebook a echipei.