Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Etapa noua la Misano

15.09.2015

Etapa a sasea a Dunlop Romanian Superbike 2015 se va desfasura in perioada 18-20 septembrie, in premiera, pe circuitul italian “Marco Simoncelli” din Misano Adriatico. Dupa ce cu un weekend inainte, pe acest circuit a avut loc etapa de MotoGP a statului San Marino, caravana RoSBK va intra pentru prima data pe circuitul italian, toti pilotii romani plecand cu sanse egale in lupta pentru punctele puse in joc.

Team33Cluj se va deplasa in Italia cu cei 3 piloti participanti la clasele SBK si SSP, acestea fiind singurele clase ce vor lua startul la Misano. Dupa un parcurs interesant in prima parte a campionatului, Razvan si Alex se pozitioneaza pe pozitiile 3, respectiv 5 in clasamentul general provizoriu al clasei SBK, Victor ocupand locul 4 la clasa SSP 600. In aceste conditii extrem de favorabile pilotilor clujeni, etapa italiana va reprezenta un test sub presiune inainte de etapa finala dubla, ce se va desfasura in octombrie pe MotorPark Romania. Punctele acumulate la Misano vor putea face diferenta intre pastrarea pozitiilor in clasamentele generale sau retrogradarea in fata urmaritorilor directi. La ambele clase, batalia este foarte mare, mai multi piloti avand sanse egale la lupta pentru podium si top 5.

Va invitam sa urmariti evolutia echipei la Misano, pe forumul oficial precum si pe pagina de Facebook.