Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Primul podium pentru Alex – Misano

24.09.2015

Etapa a sasea a Dunlop Romanian Superbike 2015 s-a desfasurat pe celebrul circuit de viteza de langa Misano Adriatico, la doar o saptamana dupa disputarea etapei de MotoGP. Cu aerul pilotilor de mondial plutind in paddock, participantii in RoSBK au avut o misiune dificila, fiind cu toti la prima participare pe acest circuit. Team33Cluj s-a deplasat in Italia cu cei 3 piloti ai claselor SBK si SSP, Razvan, Alex si Victor. Dupa prima zi de acomodare si invatare a circuitului, pilotii au fost anuntati ca, din cauza unor reglementari speciale de protectie fonica a zonei construite in jurul circuitului, cursele vor avea loc sambata, in loc de duminica. Astfel, ziua de sambata a fost extrem de intensa pentru a se putea obtine timpi cat mai buni de calificare, avand in vedere experienta redusa pe acest traseu.

Cursa clasei SBK a produs o mare surpriza, atat pentru campionat cat si pentru echipa clujeana. Juniorul Team33Cluj, Alex Szekely, a reusit, in urma unei curse foarte bune, sa-si depaseasca coechipierul pe final si sa urce astfel pe a treia treapta a podiumului. Cu acest rezultat foarte bun, Razvan isi mentine pozitia 3 in clasamentul general, iar Alex urca pe pozitia 4, la doar 4 puncte in spate. In acest scenariu, batalia pentru ultima treapta a podiumului clasei SBK 2015 va fi data intre cei doi piloti Team33Cluj, cu ocazia ultimei etape din acest sezon.

Cursa clasei SSP a fost extrem de disputata, participand foarte multi piloti RoSBK. Victor, desi a apreciat foarte tare circuitul italian, nu a reusit sa intre suficient de repede in ritmul de cursa, terminand doar pe pozitia 9. Prin acest rezultat modest, el pierde pozitia 4 detinuta in clasamentul general al clasei, retrogradand pana pe 6. Etapa finala, de pe MotorPark Romania, va avea punctaj dublu, ceea ce va fi extrem de riscant pentru a-si pastra pozitia in clasament.

In perioada 2-4 octombrie va avea loc ultima runda a sezonului 2015 a RoSBK. Etapa romaneasca se anunta extrem de disputata, cu foarte multi piloti la start si cu o configuratie noua de traseu, circuitul fiind finalizat in intregime.