Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Ultima runda RoSBK – Adancata

30.09.2015

Dupa un sezon cu multe evenimente sportive, cu suisuri si coborasuri, am ajuns inainte de ultima runda a Romanian Superbike 2015. Etapa finala se va desfasura in perioada 2-4 octombrie pe singurul circuit de viteza din tara noastra, MotorPark Romania – Adancata, extins in prezent la lungimea de 4.100 m conform proiectului initial. Pentru a creste spectacolul si tensiunea acestei ultime etape, organizatorii au anuntat aplicarea unui punctaj dublu pentru locurile obtinute in aceasta ultima mansa, situatie in care modificarile ierarhiilor generale vor ridica la maxim suspansul.

Team33Cluj se va prezenta la etapa romaneasca cu cei trei piloti ai claselor SBK si SSP, fiind angrenata direct in lupta pentru podiumului clasei regine SBK. Razvan ocupa in prezent a treia treapta a podiumului, fiind urmat la doar 4 puncte de catre Alex, fapt ce permite, matematic, sanse egale ambilor piloti ai echipei. Speram sa fie o lupta frumoasa pe pista, fara incidente, iar cel mai rapid sa castige.  Victor va reprezenta echipa in cea mai animata clasa a actualului sezon, SSP 600. Batalia la Adancata va fi foarte mare, multi piloti avand o experienta bogata deja pe circuitul romanesc. Victor se pozitioneaza in prezent pe locul 6 in clasamentul general, la doar 1 punct de locul 5. Din pacate, punctajul dublu va facilita urcarea in clasament a pilotilor cu putine participari in campionat, dar cu rezultate foarte bune la Adancata, fapt ce il va defavoriza pe Victor. Oricum, batalia se duce pe pista iar rezultatele se culeg dupa linia de finish.

Va asteptam sa fiti alaturi de echipa pe forumul oficial precum si pe pagina de Facebook.