Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2015. Etapa finala cu podium la general

6.10.2015

Dupa un sezon lung si dificil, cel mai puternic campionat romanesc de motociclism viteza pe circuit, Dunlop Romanian Superbike, a ajuns la final. Etapa 7 a reprezentat prima participare a pilotilor RoSBK pe varianta lunga si finala a circuitului MotorPark Romania – Adancata, provocand din pacate multe nemultumiri pilotilor cu privire la calitatea pistei si la normele de siguranta impuse de un circuit de viteza. Cu toate acestea, bataliile din clasamentele generale ale fiecarei clase participante au estompat aspectele negative si au scos pe pista 120 de piloti dornici sa se afirme si sa-si obtina pozitia dorita la final de sezon.

Team33Cluj a mers la Adancata cu un scop bine definit, dar deloc usor de gestionat. Pentru pozitia a treia a podiumului final al clasei regina, SBK 1000, se luptau trei piloti, doi dintre ei fiind coechipierii Razvan si Alex. Astfel, rezultatul etapei romanesti avea sa decida cine va lua bronzul in acest an, sansele fiind egale pentru cei doi. Avand mai putine de pierdut si foarte multe de castigat, Alex a plecat in cursa extrem de determinat. Dupa un start bun, a reusit sa isi depaseasca pe rand adversarii si sa urce pana pe pozitia 3. Razvan se pozitiona doar pe locul 5, formula in care podiumul general i-ar fi revenit lui Alex. Dupa cateva tururi insa, Cosmin Costescu, ocupantul locului 4, il depaseste pe Alex si rezista atacurilor repetate ale acestuia, conducand la rezultatul final al cursei: Alex locul 4 si Razvan locul 5. In aceasta formula, pilotii Team33Cluj termina sezonul 2015 la egalitate de puncte, departajarea conform regulamentului dandu-i castig lui Razvan. Asadar, un final de sezon extrem de palpitant, in care echipa reuseste sa obtina locurile 3 si 4 in clasamentul general al clasei SBK, aducandu-i pe cei doi piloti la un nivel egal de performanta pentru anul viitor.

Clasamentul general al clasei SSP 600 a fost puternic modificat in urma etapei de la Adancata, pilotul echipei, Victor Mihailescu, reusind intr-un final sa-si aplice perfect strategia de cursa si sa-si adjudece a sasea pozitie la final de an. Dupa un parcurs constant, in care a acumulat puncte la toate etapele la care a luat startul, Victor s-a clasat in fata unor piloti foarte rapizi, motivandu-l puternic pentru sezonul urmator.

Clasa Rookies1000, destinata debutantilor, a fost reprezentata in acest sezon de pilotul George Cibu, care, din pacate, nu a reusit sa participe la toate etapele programate. Fiind urmarit si de ghinion, George a reusit sa termine doar doua curse, clasandu-se pe locul 2 in ambele. Acest rezultat foarte bun il pozitioneaza la final de sezon pe locul 7 in clasamentul general al clasei si il anunta ca un pilot de urmarit in sezonul viitor.

 Desi nu si-a atins obiectivul de a castiga clasa Rookies1000 in 2015, echipa a reusit o performanta foarte buna prin podiumul clasei SBK, Team33Cluj obtinand si admiratia colegilor de campionat si a organizatorilor, fiind una dintre cele mai constante si unite echipe din RoSBK 2015. Acest lucru obliga echipa sa ridice stacheta sezonul urmator si sa pregateasca si mai bine atacul la podiumurile etapelor din 2016. Multumim sponsorilor, partenerilor si sustinatorilor pentru tot suportul si increderea acordata!