Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2016. Serres, prima etapa

5.04.2016

Sezonul 2016 al Dunlop Romanian Superbike a debutat weekendul trecut la Serres, in Grecia, cu o prima etapa extrem de disputata. Organizatorii au planificat 2 curse pentru weekend-ul competitional, pilotii urmand a acumula puncte in ambele.

Ziu de vineri a reprezentat si prima surpriza pentru pilotii Team33Cluj. Motocicleta lui Alex, BMW S1000RR, a suferit o defectiune pe care echipa tehnica nu a reusit sa o depisteze. Din pacate, nimeni nu a putut remedia problema, Alex fiind nevoit sa apeleze la motociclete imprumutate, pentru cele 2 curse. Acest lucru a condus la clasarea lui pe ultimul loc, cu ambele ocazii, obiectivul fiind doar acumularea punctelor puse in joc.

Razvan s-a bucurat de un weekend perfect. Motocicleta a functionat impecabil si a reusit sa se claseze pe a treia treapta a podiumului clasei regina, SBK, in ambele curse. Acest rezultat foarte bun ii aduce un total de 32 puncte si il trimite direct in batalia pentru un loc pe podiumul final al sezonului.

Victor a avut o prima cursa, in cadrul clasei SSP 600, destul de buna, desi pilotii bulgari si turci, prezenti la start, au acaparat primele pozitii la final. Ocupand doar locul 13 in prima cursa, Victor a mizat pe o revenire in cursa de duminica. Din pacate, un incident in turul 5 al cursei l-a facut sa nu mai poata pilota la capacitate maxima, terminand cursa pe ultimul loc. Cu toate ca nu a reusit un rezultat notabil, Victor a fost extrem de incantat de modificarile aduse motocicletei si a reusit sa-si imbunatateasca timpii pe tur realizati anterior pe acest circuit.

Cu 2 cupe in buzunar, echipa se intoarce acasa multumita de primul contact cu noul sezon, urmand sa imbunatateasca performantele individuale ale pilotilor la urmatoarea etapa, in 13-15 mai, pe Pannoniaring, in Ungaria.