Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2016. Brno – podium dublu

12.07.2016

20160713_215326

Etapa a treia a Dunlop Romanian Superbike 2016 a avut loc in perioada 8-10 iulie pe celebrul circuit de MotoGP de langa Brno, in Cehia. Team33Cluj a participat in formula completa, avand ca target declarat atacarea podiumului clasei SBK 1000 de catre Razvan. Weekend-ul a inceput insa prost pentru el, o cazatura relativ usoara, in a doua intrare pe circuit, ducand la avarii insemnate ale motocicletei. Cu toate acestea, Radu a reusit sa remedieze toate problemele tehnice pana la finalul zilei, Razvan reusind sa revina pe pista pentru a-si continua calificarile. Alex a inceput etapa prudent, evoluand constant in antrenamente si calificari si reducand permanent timpii pe tur. Acest lucru i-a adus la finalul  calificarilor un loc 4 pe grila de start a cursei SBK de duminica, devenind un candidat serios la podium. Victor a avut o evolutie buna, scazand timpii fata de anii precedenti. Din pacate, concurenta in clasa SSP 600 a evoluat puternic, avand timpi extrem de buni pe circuitul ceh. In acest context, Victor a reusit o pozitionare doar pe locul 8 al grilei cursei SSP, confruntandu-se si el cu probleme tehnice in timpul calificarilor.

Sambata, echipa a participat la cursa de anduranta de 2 ore, reusind, desi cu emotii din cauza unor probleme tehnice ale lui Razvan, sa termine pe prima pozitie intre echipele romanesti participante. Acest lucru a demonstrat inca o data ca echipa este unita si poate sa conlucreze pentru a produce rezultate foarte bune.

Cursele de duminica au produs o mare surpriza echipei. Cursa SBK a aratat tuturor ca pilotii echipei, Razvan si Alex, pot merge impecabil si pot sa ocupe amandoi pozitii pe podium. Rezultatul a fost extrem de bun, Razvan terminand pe 2, iar Alex pe 3, aducand echipei primul podium dublu in clasa regina. Victor a avut o cursa foarte buna, dar din pacate nu a reusit sa isi imbunatateasca pozitia avuta la start. Locul 8 ocupat la final il propulseaza pe aceeasi pozitie si in clasamentul general al clasei, urmand ca viitoarele doua etape duble sa fie decisive pentru a ataca top5-ul clasei SSP in acest sezon.

Dupa aceasta etapa cu rezultate foarte bune, echipa se pregateste pentru ultimele doua manse ale sezonului 2016. Acestea se vor desfasura in regim de etapa dubla, avand doua curse si numar dublu de puncte. Ca atare, rezultatele vor putea produce modificari serioase in clasamentele generale provizorii. Multumim tuturor!