Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2016. Hungaroring

1.08.2016

hungaroring

Etapa a patra a Dunlop Romanian Superbike 2016 va avea loc in perioada 5-7 august pe celebrul circuit de Formula1, Hungaroring, langa Budapesta. Avand in vedere traditia acestui circuit si faptul ca in urma cu o saptamana s-a desfasurat Marele Premiu al Ungariei de F1, pilotii romani vor face deplasarea la Hungaroring foarte motivati sa produca rezultate pe masura. Team33Cluj va fi prezenta in formula completa, pilotii clujeni simtindu-se ca acasa pe circuitul maghiar.

Organizatorii RoSBK au decis realizarea unei etape duble la Hungaroring, ceea ce inseamna alergarea in doua curse distincte si acumularea unui punctaj dublu la final de weekend. Acest lucru poate fi favorabil in cazul unui rezultat bun, dar poate fi si dezastruos in cazul unui abandon datorita avansului mare pe care concurentii directi il pot realiza. Razvan va avea sarcina de a-si apara pozitia secunda in clasamentul general provizoriu al clasei SBK1000. Desi are avantajul unor rezultate foarte bune la ultimele etape, urmaritorii sai sunt foarte motivati sa faca un rezultat bun in Ungaria.

Alex, ocupantul locului 5 in clasamentul general SBK1000, va aborda etapa relaxat, avand ca target acumularea a cat mai multe puncte in cele doua curse programate si apropierea de plutonul fruntas. Victor, desi se simte foarte bine pe circuitul maghiar, nu a reusit rezultate notabile. Avand in vedere ca ultima participare a sa aici a fost in 2014 cu o motocicleta stock (cu faruri si semnalizatoare), Victor spera ca progresul realizat de atunci sa-l ajute sa obtina un rezultat cat mai bun si sa profite la maxim de avantajul etapei duble.

Va invitam sa ne urmariti evolutia pe pagina oficiala de Facebook precum si pe forumul echipei!