Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2016. Hungaroring – podium dublu

9.08.2016

12

A cincea etapa din Dunlop Romanian Superbike s-a consumat in weekend-ul 5-7 august pe circuitul Hungaroring de langa Budapesta. Pilotii romani au beneficiat de o etapa dubla, organizatorii pregatind doua curse distincte, una sambata si una duminica.  Team33Cluj a fost prezenta cu toti cei trei pilotii pe grila start, reusind la final de etapa un rezultat foarte bun la clasa SBK 1000. 

Razvan pleca din postura de favorit pentru locul secund in ambele curse, doar ca sambata, in prima cursa, Alex a reusit sa-l depaseasca in ultimul tur si sa urce pe 2. Cu aceasta performanta neasteptata, echipa a ocupat locurile 2 si 3 pe podiumul cursei. Duminica, batalia pentru pozitia secunda a fost mult mai puternica, Razvan fiind nevoit sa cedeze locul secund lui Iosif Ureche. Alex nu a reusit revenirea spectaculoasa din urma cu o zi, dar a terminat cursa pe locul 4. Acest rezultat cumulat al celor doua curse il propulseaza pe locul 4 si in clasamentul general provizoriu al campionatului, urmand ca la ultima etapa din acest sezon sa poata spera chiar la o pozitie mai sus. Razvan isi consolideaza pozitia secunda in clasamentul general si va ataca ultima etapa fara presiunea rezultatului.

Victor a avut un weekend plin de evenimente. Desi a reusit sa-si coboare semnificativ timpul pe tur fata de ultima participare pe Hungaroring, in cursa de sambata nu a reusit decat un modest loc 10 la final. Motivat de acest rezultat slab, duminica a luat un start foarte bun si a reusit sa urce pana pe locul 4 , moment in care a fost depasit la limita de Bogdan Buleandra cu care a intrat intr-un acrosaj. Din pacate, Victor a fost nevoit sa abandoneze in urma cazaturii, ne mai putand relua cursa. Asadar, un weekend foarte slab pentru el, cu putine puncte in clasamentul general si cu foarte mici sanse de a reusi o urcare in clasament la ultima etapa. 

Campionatul a ajuns deja in punctul in care incep calculele de final de sezon. Alex va da totul la ultima etapa, atat pentru a-si pastra pozitia in clasament cat si pentru a incerca sa urce pe podiumul final al clasei SBK. Razvan are un avans confortabil fata de ocupantul locului 3, iar Victor nu mai are nimic de pierdut, doar de castigat, printr-o conjunctura favorabila. Ca atare, etapa finala de pe MotorPark Romania, din perioada 9-11 septembrie, va oferi cu siguranta spectacol celor prezenti.