Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2016. Etapa finala – MotorPark Romania

7.09.2016

razvan

Sezonul 2016 al Dunlop Romanian Superbike se apropie de final. Ultimul act, al celei mai puternice competitii romanesti de motociclism viteza pe circuit, se va desfasura pe singurul circuit de viteza din tara noastra, MotorPark Romania – Adancata. Fiind etapa “de casa” pentru RoSBK, se anunta o participare masiva a pilotilor romani, dar si a pilotilor bulgari, turci, greci si israelieni. Weekend-ul 9-11 septembrie va gazdui o etapa dubla pentru clasele SBK 1000 si SSP 600, clasele Rookies urmand a avea o singura cursa. Bataliile in clasamentele generale ale claselor SBK si SSP sunt inca deschise, ceea ce va ridica spectacolul oferit de piloti. 

Team33Cluj va avea o lupta grea de dus in clasa SBK 1000, unde Alex va trebui sa dea totul pentru a spera la o clasare pe podiumul final al sezonului. Razvan are un avans confortabil si sanse foarte mici de a pierde titlul de vicecampion al clasei, dar va dori sa confirme ca merita aceasta pozitie si va urmari sa termine etapa romaneasca cat mai bine. Victor a avut o ultima etapa foarte slaba din cauza abandonului de la Hungaroring, ca atare nu poate emite pretentii prea mari in clasamentul general. Cu toate acestea, el doreste sa concureze in acelasi ritm bun ca si pana acuma si sa obtina cat mai multe puncte in clasamentul general SSP 600. Target-ul sau este un loc in Top10 la final de sezon.

Dupa finalizarea etapei de motociclism, organizatorii RoSBK au introdus in program o cursa de ciclism ce se va desfasura tot pe circuitul de la Adancata si va avea o lungime totala de 41 Km. Spectacolul va fi garantat de pilotii moto obositi dupa 3 zile de competitie care vor incerca sa-si masoare fortele si pe doua roti nemotorizate. Seara zilei de duminica, 11 septembrie, va gazdui in Bucuresti, la Hotel Caro, Gala Campionilor, eveniment ce va premia cei mai buni piloti RoSBK 2016. Organizatorii invita toti sponsorii, fanii si spectatorii RoSBK sa participe la acest eveniment festiv si le promit o atmosfera relaxata si prieteneasca.

Team33Cluj va invita sa urmariti evolutia echipei pe pagina oficiala de Facebook, precum si pe forumul echipei.