Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2017. Debut de sezon in Grecia

28.03.2017

serres_racing_circuit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prima etapa a noului sezon Dunlop Romanian Superbike se va desfasura, traditional, pe circuitul de langa Serres, Grecia, in perioada 31 martie – 2 aprilie. Dupa o lunga pauza competitionala, pilotii romani, alaturi de cei turci, bulgari, israelieni si greci, se vor confrunta in prima batalie oficiala din 2017. Team33Cluj, singura echipa de motociclism viteza din Cluj, va lua startul in formula completa, fara a aduce modificari componentei din sezonul precedent. 

Astfel, Razvan Ponoran si Alex Szekely vor concura la clasa SBK 1.000 cc, urmand a-si apara pozitiile 2, respectiv 3 obtinute in 2016, in timp ce Victor Mihailescu va alerga in clasa SSP 600 cc, sperand la o noua clasare in top 5. Echipa va fi insotita de Radu Morar, in calitate de mecanic si suporter principal al pilotilor. Banca Transilvania va fi din nou alaturi de echipa clujeana, incurajand dezvoltarea sportul local.

Va asteptam sa urmariti evolutia baietilor pe forumul oficial, cat si pe pagina de Facebook a echipei.