Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2017. Primul podium pentru echipa – Serres

4.04.2017

20170402_175003

Prima etapa din sezonul 2017 al Dunlop Romanian Superbike s-a desfasurat pe circuitul elen de langa Serres, in perioada 31 martie – 2 aprilie. Avand in vedere pauza competitionala indelungata, la start s-au aliniat foarte multi piloti romani, bulgari, turci, greci si israelieni. Vremea a fost una prielnica, cele trei zile de competitie beneficiind de cele mai bune conditii din acest punct de vedere. Team33Cluj a fost prezenta in formula completa, incercand sa deschida sezonul cu evolutii cat mai bune.

Calificarile desfasurate vineri si sambata au demonstrat ca nivelul campionatului a crescut mult fata de sezoanele precedente, toti pilotii coborand timpii pe tur si previzionand niste curse spectaculoase duminica. Razvan a inceput weekendul in forma, pregatirea fizica temeinica din pauza competitionala spunandu-si cuvantul. Din pacate, sambata, in timpul calificarilor, Razvan a suferit o defectiune tehnica majora a suspensiei fata, fapt ce a condus la inlocuirea furcii racing cu o furca stock imprumutata. Acest lucru l-a privat de o evolutie mai buna in calificari, dar, din fericire, nu si de o evolutie impecabila in cursa de duminica. Plecat de pe pozitia a patra in RoSBK, Razvan a avut o cursa sustinuta, adaptandu-se rapid la feeling-ul furcii stock. Reusind sa isi depaseasca concurentii directi, finalul de cursa l-a plasat pe pozitia a doua a clasei SBK, aducandu-i prima cupa in noul sezon.

Alex a avut un inceput de weekend mai retinut, evoluand treptat catre cursa de duminica. Plecat de pe pozitia 8 in cursa, Alex a reusit sa performeze foarte bine si sa reziste fizic celor 16 tururi de circuit, incheind cursa pe podiumul clasamentului romanesc, alaturi de Razvan. Locul 3 obtinut la Serres va conta mult in etapele viitoare, atat psihic cat si matematic.

Victor a avut cele mai putine asteptari de la aceasta prima etapa, dorind doar sa se reobisnuiasca cu mersul pe circuit si sa termine cursa fara incidente. Desi a reusit sa isi imbunatateasca best lap-ul fata de anul trecut, sesiunile de calificare l-au pozitionat tocmai pe locul 17 pe grila de start in cursa SSP600. Confirmand faptul ca circuitul elen nu este printre favoritele sale, Victor a reusit totusi sa ia un start foarte bun si sa avanseze mai multe pozitii in clasament, terminand cursa pe locul 14. Desi nu este o performanta notabila, cele 2 puncte acumulate aici vor conta in economia campionatului.

Echipa s-a impus din nou printre pilotii prezenti, reusind sa isi pastreze imaginea buna castigata in ultimele sezoane competitionale. Urmatoarea etapa RoSBK va avea loc la Pannoniaring, in Ungaria, in perioada 2-5 iunie 2017. Pana atunci, Razvan si Alex vor mai participa la un antrenament oficial in cadrul campionatului european Alpe Adria, in mai, la Slovakiaring. Pentru mai multe detalii va asteptam pe pagina de Facebook a echipei sau pe formului oficial.