Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2017. Etapa buna pe MotorPark Romania

5.09.2017

33aEtapa a cincea a Romanian Superbike 2017 a avut loc in perioada 1-3 septembrie pe singurul circuit de viteza din tara noastra, MotorPark Romania – Adancata. Bucurandu-se de proximitatea capitalei, etapa comuna RoSBK si MotoRC a adunat peste 100 de piloti la start, reusind sa produca adevarate batalii in cadrul fiecarei clase participante. 

Team33Cluj a fost prezenta in formula completa, incercand sa isi apere si sa-si imbunatateasca pozitiile din clasamentul general provizoriu. Alex si Razvan aveau de aparat primele doua pozitii in clasa regina, SBK1000, in timp ce Victor trebuia sa acumuleze cat mai multe puncte pentru a intra in top10 al clasei SSP600. Calificarile de vineri si sambata insa, i-au pozitionat pe clujeni undeva la mijlocul grilei de start in cursele claselor SBK si SSP, facandu-i sa isi doreasca un start cat mai bun in cursa si depasiri cat mai numeroase. 

Cursa clasei SBK a fost una frumoasa pentru Alex, care a reusit sa reziste destul de bine celor 14 tururi de circuit si sa termine pe pozitia a 4-a. Razvan l-a urmat pe locul 6, reusind astfel amandoi sa acumuleze suficiente puncte pentru a-si pastra suprematia in clasamentul general al clasei. Desi a plecat abia de pe pozitia 12 a grilei, Victor a avut o lupta frumoasa cu pilotii clasei SSP, reusind la final un muncit loc 9. Punctele adunate il aduc la egalitate cu ocupantul pozitiei 10 in clasamentul general al clasei, ceea ce il va determina sa duca o lupta cat mai buna in ultima etapa a sezonului.

Desi este inca incerta desfasurarea ultimei etape la Rijeka, in Croatia, calendarul competitional va mai cuprinde cu siguranta inca o etapa. Asteptam cu nerabdarea anuntarea datei si locatiei acesteia, pentru a putea incheia sezonul 2017 in forma maxima.