Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

2017. Ultima etapa a sezonului – Rijeka

19.10.2017

Utrke_grobnik_moto_2

 

Ultima etapa din actualul sezon Romanian Superbike, se va desfasura in Croatia, pe circuitul de langa Rijeka, in perioada 20-22 octombrie. Etapa croata va marca modificarea componentei Team33Cluj si, probabil, un nou inceput pentru pilotii echipei. In acelasi timp, Razvan va lua startul pe o noua motocicleta, incercand sa pregateasca deja cat mai bine sezonul 2018.

Team33Cluj va fi prezenta la Rijeka doar cu pilotii clasei SBK 1000, Victor anuntandu-si retragerea din activitatea competitionala chiar inainte de aceasta ultima etapa. Razvan a ascultat sfaturile lui Alex si a decis sa incerce performantele motocicletelor BMW, aducand la start un model nou nout S1000RR, pregatit complet de competitie. Desi si Alex a achizitionat ultimul model BMW, la Rijeka va lua startul pe vechea motocicleta, urmand ca prepararea noului motor sa se petreaca peste iarna.

Clasamentul clasei regina, SBK 1000, ii aduce pe cei doi piloti Team33Cluj in lupta directa pentru suprematia campionatului, Alex avand un avans de 12 puncte in fata lui Razvan. Batalia pentru titlul de castigator al clasei in acest an se va da pe pista croata, Alex trebuind doar sa incheie pe podium.

Evolutia echipei o veti gasi pe forumul oficial, precum si pe pagina de Facebook.