Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Team33 se deplaseaza la Slovakiaring

Īn acest sfārşit de săptămānă, 13-15 mai, ne vom deplasa īn Slovacia, pentru a participa la a doua etapă a campionatului Romanian Superbike, care va avea loc pe Slovakiaring.

După prima etapă, cea de la Serres (GR), unde ne-am reacomodat cu circuitul, am reuşit să facem un antrenament foarte binevenit la Hungaroring. Astfel că aşteptăm cu optimism etapa din Slovacia, unde sperăm să obţinem şi primele rezultate bune ale sezonului.

Chiar dacă prioritatea noastră este evoluţia la concursul de sprint individual, avem un motiv īn plus să fim īncrezători: după mult timp, Team33 va avea şi echipă de anduranţă la etapă, obiectivul fiind o evoluţie bună, cu o clasare pe podiumul echipelor romāneşti.

Avem, din nefericire, şi o veste proastă: pilotul Bogdan Popovici va lipsi de la această etapă. Ceilalţi membri – Emi, Victor şi Zoli – vor fi prezenţi cu certitudine, toţi trei concurānd la clasa SBK.

Cum v-am obişnuit, veţi avea zilnic informaţii proaspete pe forumul siteului (www.33team.net), unde sperăm să putem posta cāt mai multe veşti bune.