Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Primele puncte RoSBK pt Emi

Weekendul 24-26 iunie a rezervat etapa 3 a RoSBK 2011 desfasurata pe celebrul circuit maghiar Hungaroring, langa Budapesta. Fiind circuitul preferat al multor piloti, inclusiv a membrilor Team33, asteptarile erau mari si toti doreau sa obtina rezultate foarte bune. Echipa s-a deplasat in Ungaria cu absenta lui Bogdan Popovici, dar cu o echipa foarte mare de sustinatori care au ridicat puternic moralul pilotilor.

Ziua de vineri nu a produs surprize, Zoli, Emi si Victor reusind sa se acomodeze cu circuitul si sa intre in ritmul dorit. Sambata, calificarile pentru curse au adus bucurie in randul echipei, Emi reusind sa coboare la un timp foarte bun, 2:06, ceea ce l-a propulsat direct pe grila cursei A 1000, alaturi de Zoli (2:04). Victor nu a reusit sa coboare sub 2:12, ceea ce i-a permis doar o participare in cursa grupei B.

Duminica, sub privirile fanilor, cursa SBK a fost dominata de Ionut Mistode, urmat in clasamentul romanesc de Filipeanu si Vargolici, care au dus o lupta apriga pentru pozitia secunda, Zoli reusind sa termine pe 4 fara a forta inutil. Emi a sosit pe 7, o pozitie excelenta aducatoare de puncte. Rezultatele celor doi au cumulate 22 de puncte pentru echipa in clasamentul general SBK.

Cursa grupei B a fost una extrem de disputata intre Victor si inca doi piloti din Cluj si Zalau, Alex Moldovan respectiv Bogdan Mihalache. Desi Victor a avut avantajul unui start in fata celor doi, in ultimele 2 tururi ierarhia s-a schimbat de cateva ori, la final ordinea fiind Mihalache, Moldovan si… Victor.

Etapa de la Hungaroring a adus un rezultat bun pentru echipa si mai ales pentru Emi, care a facut un progres extraordinar ce speram sa fie sustinut si la etapele viitoare. Zoli si-a conservat pozitia fata de concurentii directi, iar Victor a realizat din nou importanta conditiei fizice si a tenacitatii in abordarea unei curse.

Urmatoarea etapa din DUNLOP RoSBK 2011 va fi tot in Ungaria, pe circuitul de la Pannoniaring in perioada 15-17 iulie.