Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Preview Pannoniaring

Sezonul 2011 a DUNLOP Romanian SuperBike a ajuns aproape de mijloc, din cele 7 etape programate, 3 fiind deja parcurse de caravana pilotilor. Etapa de care ne apropiem, cea de pe circuitul maghiar Pannoniaring, se va desfasura in 15-17 iulie si va marca o serie de premiere pentru campionatul nostru. In primul rand este o etapa dubla, practic etapele 4 si 5 desfasurandu-se in acelasi weekend pe acelasi circuit. Acest lucru ridica mult importanta acordata evenimentului de catre piloti, care au posibilitatea atat sa evolueze puternic in clasamentul general cat si sa involueze, in cazul unei accidentari sau defectiuni tehnice care ar duce automat la ratarea a 2 etape. In al doilea rand este o noutate pentru clasa SBK 1000cc organizarea unui sesiuni Superpole in calificari, la care iau parte primii 25 de piloti in ordinea timpilor din care mai apoi primii 10 au posibilitatea sa parcurga un singur tur de circuit singuri pe pista in vederea obtinerii unui timp ideal penrtu grila de start. Organizatorii s-au gandit si la motociclistii rutieri, oferind pachete promotionale pentru a atrage cat mai multi piloti debutanti pe circuit la preturi extrem de accesibile, incurajand astfel practicarea motociclismului viteza intr-un cadru organizat.

Team33Cluj va aborda aceasta dubla etapa extrem de increzatoare, cei trei piloti prezenti la start, Zoli, Emi si Victor fiind dornici de rezultate bune si mai ales de evolutii ascendente, asa cum s-a intamplat si la etapele anterioare. Bogdan Popovici nu va reusi sa fie alaturi de echipa nici la aceasta etapa, sezonul pentru el fiind inchis din punct de vedere al punctelor si clasamentelor.

Zoli are de aparat o pozitie 3 in clasamentul general al clasei SBK, loc obtinut prin evolutii constante in puncte. Concurenta este insa foarte aproape ceea ce va pune presiune pe umerii pilotului clujean. La Pannonia insa, el a reusit cele mai bune rezultate sezonul trecut, ceea ce ii confera un confort psihic suficient pentru a se bate pentru un loc pe podium.

Emi este intr-o forma de zile mari, avand o evolutie fantastica la ultima etapa, ceea ce cu siguranta va conta enorm pentru a trece peste momentul neplacut al accidentarii suferite anul trecut pe acest circuit.

Victor se va afla pe circuitul preferat, pe care a si debutat in 2008, sperand sa poate tine pasul dpdv fizic cu cele 2 curse pe care le va avea de disputat. Optimism exista dar trebuie sa fie si determinare pentru a obtine un rezultat bun. Obiectivul este grupa A in zona punctelor.

La aceasta etapa vor face deplasarea alaturi de echipa multi sustinatori, prieteni, familie, sponsori si parteneri, ceea ce va conta mult pentru moralul pilotilor. Va asteptam asadar alaturi de evolutia Team33Cluj in weekendul de pe Pannoniaring.