Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

In acest weekend… Brno!

In weekendul 9-11 septembrie Team33Cluj se va deplasa in Cehia, pe celebrul circuit de langa Brno, in vederea participarii la penultima etapa a sezonului 2011 din Dunlop Romanian SuperBike, etapa cu numarul 5. Desi isi anuntase prezenta la aceasta frumoasa etapa, Bogdan Popovici nu va reusi sa ajunga datorita unor problem medicale, care il vor tine pe tusa pana la sfarsitul sezonului.

Circuitul de la Brno este unul din cele mai frumoase si apreciate circuite din MotoGP, fiind de altfel si singurul circuit din cadrul RoSBK pe care alearga si pilotii din campionatul mondial de viteza. Unul din elementele care-i confera aprecierile este latimea pistei, foarte generoasa, care permite o multitudine de trase in fiecare viraj si astfel posibilitatea de a efectua depasiri spectaculoase mult mai usor, fara a risca inutil, precum si diferenta de nivel apreciabila de pe lungimea pistei care pune la incercare atat pilotii cat si capacitatea motoarelor.

Pentru Emi si Victor, etapa din acest weekend va fi prima desfasurata pe circuitul ceh, cei doi antrenandu-se temeinic in vederea invatarii configuratiei cu ajutorul simulatoarelor virtuale. Zoli are deja o experienta pe aceasta pista avand premisele unei curse de aparare a pozitie in clasamentul general. Pentru Emi si Victor, obiectivul este calificarea la cursa grupei A si terminarea in top 10 la clasa SBK 1.000, Zoli urmarind o pozitie pe podium.

In vederea pregatirii acestei etape, echipa tehnica de la Mechatronics a avut mult de lucru la motociclete, mai ales la cea a lui Emi care a avut nevoie de inlocuirea motorului in urma abandonului de la Pannoniaring. Speram ca totul va functiona perfect si Emi va putea sa puna capat ghinioanelor din acest sezon si sa-si materializeze evolutia excelenta printr-un rezultat pe masura.

Intre etape, Zoli si Emi au participat si la un track-day pe Hungaroring, alaturi de cativa piloti debutanti pe care i-au ajutat sa descopere tainele mersului pe circuit. Emi a participat chiar la o etapa de triatlon la Mamaia unde s-a clasat onorabil si mai ales a avut parte de un antrenament fizic foarte bun. Asadar, in forma maxima si cu dorinta de a-si apara pozitiile in clasament si a evolua chiar, in cazul lui Emi, echipa asteapta cu nerabdare plecarea de joi si startul in cea mai frumoasa etapa a sezonului.

Detalii si informatii “calde” puteti obtine de pe forumul 33team.net/forum, unde echipa va posta ultimele noutati in fiecare zi.