Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Final de sezon reusit pt Team33Cluj

Si cum orice lucru bun are si un sfarsit si campionatul Dunlop Romanian SuperBike si-a desfasurat ultima etapa din 2011 in Grecia, pe circuitult de la Serres. Organizata de catre romani, etapa din Grecia a adus la start un numar de peste 90 de piloti cu o participare extrem de numeroasa a debutantilor, motociclisti rutieri ajunsi pentru prima data pe un circuit de viteza adecvat. Pe langa romani, bulgarii, grecii si turcii au completat grilele de start ale numeroaselor curse organizate la diferite clase, reusind sa ridice nivelul si chiar sa se impuna la cateva curse.

Team33Cluj a avut un weekend extrem de interesant la Serres, sustinand doi debutanti in practicarea acestui sport minunat si incercand sa creasca interesul acestora pentru mersul pe circuit. Astfel, atat Dragos Rosca, mecanicul echipei, cat si Ovidiu Marian au experimentat pentru prima oara senzatiile unei curse organizate pe circuit si a placerilor si problemelor care pot aparea in astfel de situatii. Amandoi s-au aratat extrem de incantati la finalul etapei si cu dorinta de a continua practicarea motociclismului viteza intr-un cadru organizat si sigur.

Membrii echipei au facut si ei o figura frumoasa in Grecia. Zoli a reusit pastrarea pozitiei 3 in clasamentul general al sezonului prin locul 4 ocupat in cursa SBK, respectiv 1 in clasamentul pilotilor romani. Chiar daca nu a reusit un nou best lap, Zoli a facut o cursa foarte buna, ratand in ultimele doua tururi urcarea pe podium. Forma buna in care a fost intreg sezonul il recomanda ca un pretendent la podium si in 2012.

Victor a facut ce stie cel mai bine, o cursa constanta, chiar daca cele 16 tururi au necesitat un efort fizic consistent. La final a obtinut o clasare pe locul 10 in cursa SBK, respectiv 5 in randul pilotilor romani, ceea ce ii asigura pozitia 7 in clasamentul general al sezonului la clasa SBK 1.000 cc. Reusind si imbunatatirea best lap-ului, Victor se declara multimit de evolutia sa, reusind sa incheie al doilea sezon consecutiv in RoSBK fara daune materiale sau accidentari.

Emi din pacate nu a reusit sa rupa seria ghinioanelor din acest sezon si chiar daca a reusit in prima zi un timp foarte bun si promitator pentru cursele programate duminica, sambata a suferit o iesire in decor destul de violenta care l-a impiedicat sa mai participe la etapa. Adunand insa un bagaj urias de cunostinte si experienta in 2011, Emi va fi cu siguranta candidat la top 5 SBK in sezonul urmator.

Cu doi piloti in top 7 SBK in 2011, Team33Cluj se poate lauda cu performante notabile avand in vedere bugetul redus si antrenamentele limitate pe parcursul sezonului. Pe langa rezultatele sportive, echipa a reusit sa adune in jurul ei un numar de motociclisti rutieri care au experimentat senzatiile circuitului de viteza fiind “virusati” de acest sport si convinsi de avantajele fata de utilizarea motocicletelor de viteza pe drumurile publice. Acesta este de fapt cel mai mare castig al echipei si cu siguranta actiunea va continua si in viitor.

Echipa multumeste partenerilor tehnici, sponsorilor, fanilor si prietenilor care au fost alaturi atat virtual cat si fizic la etapele din 2011 si promite sustinerea in continuare a motociclismului sportiv si dezvoltarea imaginii pe care acest sport minunat o are in tara noastra. Sezonul 2012 nu este foarte departe si deja trebuie organizate actiunile si evenimentele pe care Team33Cluj le va intreprinde in viitorul apropiat. Fiti alaturi de noi si ajutati promovarea pasiunii noastre, a motociclistilor…