Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Noutati Team33 noiembrie

Dupa un sezon greu, echipa incepe sa se gandeasca la 2012, un an pe care-l dorim macar la fel de bun precum 2011.

In cadrul echipei au avut loc modificari. Dupa 3 ani de colaborare, din pacate, ne despartim de Bogdan Popovici, un pilot caruia ii multumim pt punctele acumulate de echipa prin intermediul lui, dar si pt momentele de prietenie .

La clasa avansatilor, vom miza pe: Emilian Cioata , Victor Mihailescu si Zsigmond Zoltan. Toti trei si-au confirmat prezenta pe grila RoSBK 2012 si toti trei la clasa SBK.

Zoli a trecut cu bine de problemele medicale si a inceput deja pregatirea fizica. Emi va suporta in aceasta saptamana o mica interventie chirurgicala si anume, scoatere unei tije, iar in decurs de 2 saptamani va incepe pregatirea fizica. Victor ne-a declarat: “in intersezon incerc sa conturez un buget pentru 2012, sa discut cu posibili noi parteneri si sa imi planific un program de pregatire fizica incepand cu luna ianuarie. Motorul este ok, va fi trecut printr-o revizie completa si poate va avea si ceva nou pe el in 2012.”

In scurt timp va vom prezenta si lista pilotilor debutanti. Avem cateva certitudini dar si cateva semne de intrebare asa ca vom reveni in scurt timp cu numele certe care vor concura pt echipa noastra. In fiecare an ne dorim sa aducem nume noi din zona noastra, piloti pe care sa-i ajutam sa progreseze alaturi de noi.

Echipa se afla in negocieri cu parteneri mai vechi dar si cu unii noi. Speram sa va putem da vesti bune cat mai curand. Pt informatii mai amanuntite va asteptam pe forumul nostru www.33team.net/forum .