Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Noutati Team33 ianuarie

Anul 2012 a inceput pentru membri echipei printr-o perioada de relaxare bazata pe sporturi de iarna si organizarea regimului alimentar in vederea pregatirii noului sezon competitional. In mai putin de 3 luni se va da startul in DUNLOP RoSBK sezonul 5, organizatorii promitand o multitudine de noutati pentru participanti, spectator si parteneri. In primul rand, cel mai asteptat moment al debutului de an a fost anuntarea calendarului competitional. Astfel, etapele vor incepe traditional in Grecia, la Serres pe 25 martie, urmand apoi in ordine cronologica Pannoniaring – 22 aprilie, Slovakiaring – 20 mai, Hungaroring – 17 iunie, Slovakiaring – 8 iulie, Hungaroring – 14 august, Brno – 16 septembrie si Bucuresti in 30 septembrie. Ultima etapa se preconizeaza a se desfasura pe un circuit nou, primul de acest gen din Romania, ce urmeaza a fi construit in apropriere de capitala. In cazul in care constructia nu va fi utilizabila pana la data etapei, ultima confruntare RoSBK se va desfasura la Serres in Grecia.

Sezonul 2012 vine cu noutatea organizarii unei cupe destinate strict debutantilor ce se va desfasura pe parcursul a doar 6 etape din cele 8 programate in campionat. Astfel, incepatorii pot beneficia de o batalie interna care pana acuma se desfasura impreuna cu pilotii avansati. Organizatorii incearca prin aceasta decizie sa atraga cat mai multi motociclisti rutieri pe circuit in vederea masurarii fortelor intr-un cadru sigur si performant. O alta noutate o reprezinta obligativitatea concurentilor ce vor puncta in clasamente sa utilizeze pneuri DUNLOP, acest aspect reducand diferentele tehnice intre piloti si ajutand la o lupta egala in clasamente.
Team33Cluj se va alinia la start in formula Zsigmond Zoltan, Emilian Cioata si Victor Mihailescu la clasa SBK 1.000 cc avansati, alegand pentru 2012 doi piloti debutanti ce vor reprezenta echipa la clasa rokies – Patricia Toma si Ovidiu Marian. Cei doi sunt alaturi de echipa inca din sezoanele trecute dar in acest an vor reprezenta prima data oficial echipa. Motocicletele utilizate de catre membri consacrati vor ramane aceleasi, debutantii urmand a participa pe un Ducati 749R, respectiv o Yamaha R6.

In vederea debutului de sezon, echipa se antreneaza fizic dupa programe specific incercand sa intre in forma inainte de primul contact cu circuitele. Singura problema ramasa de rezolvat este cea a sponsorilor si partenerilor, care pana in prezent se lasa asteptati. Va vom tine la curent cu noutatile si va invitam sa fiti alaturi de echipa pe forumul oficial.