Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Sezonul 2012 incepe la Serres

Asa cum spuneam si in decembrie 2011, startul noului sezon DUNLOP Romanian Superbike va veni mai repede decat ne vom astepta, iar acum suntem la doar cateva zile distanta de un nou contact cu lumea deosebita a celui mai puternic campionat romanesc de motociclism viteza pe circuit.

Pentru a ridica si mai mult nivelul si atractivitatea acestei competitii, organizatorii au pregatit pentru sezonul 2012 unele modificari de regulament precum si ridicarea clasei SBK 1.000 cc avansati la rang de cupa deschisa oricaror piloti licentiati, atat din tara cat si din strainatate. Clasele sunt si ele reorganizate, pe langa clasicele SBK si SSP 600 cc organizatorii introducand in program si clasa SBK si SSP rookies, destinate debutantilor si pilotilor cu experienta redusa. De asemenea, doamnele nu au fost uitate, din 2012 existand si o clasa Lady, in care reprezentantele sexului frumos isi pot compara fortele in mod direct.

Ca si concluzie, in loc de 3 curse (SBK, SSP si grupa B), in 2012 se vor desfasura 5, in masura in care vor exista minim 5 piloti inscrisi la fiecare clasa. Acest nou format al campionatului va oferi pilotilor posibilitatea sa concureze alaturi de piloti de valori apropiate, ridicandu-se astfel nivelul competitie si evitandu-se situatiile neplacute de incomodare a pilotilor rapizi de catre debutanti.

Prima etapa sta sa inceapa, in Grecia, la Serres. 23-25 martie este primul weekend oficial RoSBK 2012. Team33Cluj se va deplasa in Grecia fara pilotii debutanti anuntati pentru acest sezon. Ovidiu este retinut cu probleme profesionale, iar Patricia a suferit un accident la ski in urma cu cateva zile, fiindu-I imposibil sa se deplaseze. Zoli, Victor si Emi vor reprezenta Clujul cu mandrie in speranta unor rezultate notabile. Pentru a intra mai usor in spiritul competitional, o parte a echipei se va deplasa la Serres inca de luni, 19 martie, urmand ca restul sa se alature joi. Echipa nu va beneficia de suport tehnic la aceasta etapa, sperand sa nu fie necesare interventii complicate la niciunul dintre motoare.

Target-uri sunt destule: Zoli va avea de aparat doua clasari pe podiumul clasei SBK in ultimele doua sezoane, Victor va incerca sa se ridice la inaltimea locului 7 obtinut la finalul sezonului trecut, iar Emi trebuie sa confirme forma foarte buna in care s-a aflat in 2011 si sa inceapa acumularea punctelor in noul sezon.

Pregatiti fizic si psihic, cu dorinta si pasiune de a obtine rezultate cat mai bune dar si constienti de concurenta acerba anuntata pentru acest debut de sezon, membrii Team33Cluj va vor tine la curent cu toate evenimentele ce se vor desfasura la Serres, live, pe forumul oficial al echipei.