Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Urmeaza Pannoniaring…

In weekendul 20-22 aprilie urmeaza sa se desfasoare, pe circuitul maghiar Pannoniaring din vestul Ungariei, etapa 2 a Dunlop Romanian Superbike. Desi nu este circuitul favorit al membrilor echipei Team33Cluj, la Pannoniaring au fost obtinute printre cele mai bune rezultate iar asteptarile sunt foarte mari si de aceasta data.

La aceasta etapa nu se va organiza competitia destinata exclusive debutantilor, ceea ce este bine si pentru echipa clujeana avand in vedere imposibilitatea celor doi debutanti sa participe. Ovidiu este in continuare retinut din motive profesionale, iar Patricia nu a reusit recuperarea medicala in urma accidentului de la ski.

Asadar, la Pannoniaring se vor deplasa doar Zoli, Emi si Victor in calitate de piloti ai echipei, insotiti insa de foarte multi apropiati si fani care vor incerca sa-i incurajeje si sa participe la succesul lor. Zoli isi doreste sa urce cat mai sus in clasament, avand in vedere pozitia 11 obtinuta la prima etapa de la Serres.
Concurentii directi sunt suficient de apropiati ca si puncte pentru a-I permite sa recupereze ecartul fata de acestia. Motivat si antrenat fizic, Zoli spera sa depaseasca handicapul unui material de concurs inferior concurentei si sa obtina un rezultat cat mai bun, in fata clasamentului.

Emi revine pe circuitul care i-a provocat doar neplaceri in trecut, atat o accidentare urata cat si o defectiune tehnica majora, ambele privandu-l de rezultate notabile in ciuda unor timpi foarte buni obtinuti in calificari. Target-ul declarat este top 10 si acumularea primelor puncte in clasamentul general.

Victor vine la Pannoniaring in contextul incheierii unui prim ciclu de participari in acest campionat. In 2008, Pannoniaring a fost circuitul care l-a determinat sa renunte la mersul pe strada in favoarea competitiilor organizate si sa se alature putin mai tarziu echipei clujene. In 2012, tot Pannoniaring va fi ultimul circuit pe care va alerga, cel putin pentru cativa ani de acum incolo. Din acest motiv, fara target-uri propuse pentru aceasta etapa, Victor va urmari doar un best lap imbunatatit si cat mai multa distractie.

Team33Cluj va va tine la curent cu toate evenimentele petrecute la aceasta etapa si spera sa va poata bucura si cu rezultate pe masura. Urmariti evolutia pilotilor pe forumul oficial.