Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Etapa buna pt Team33Cluj la Pannoniaring

Perioada 20-22 aprilie a prilejuit desfasurarea etapei 2 a Dunlop Romanian Superbike 2012, pe circuitul maghiar Pannoniaring. Desi se anuntau zile ploioase, pilotii au beneficiat de asfalt uscat pe toata perioada competitiei, chiar daca temperatura nu a urcat cu mult peste 15 grade.

Porniti la etapa cu dorinta de a acumula cat mai multe puncte si a nu pierde contactul cu adversarii directi, Team33Cluj a reusit performante foarte bune, terminand etapa maghiara cu toti cei trei piloti in top10 si un total de 26 puncte. Performanta este cu atat mai placuta cu cat sambata, 21 aprilie, Zoli si-a serbat si ziua de nastere alaturi de echipa si de toti colegii din RoSBK, atmosfera la boxe fiind una extrem de placuta si colegiala.

Ziua de vineri a inceput cu o prima cursa organizata de catre clubul GH Moto, co-organizator al evenimentului, cursa la care au luat startul primii 42 de piloti de la toate clasele. Zoli a plecat de pe locul 21, Emi de pe 32 si Victor de pe 37. 8 tururi mai tarziu clasamentul il regasea pe Zoli pe 14, Victor de 21 si Emi pe 25. Desi nu a contat in cadrul campionatului RoSBK, cursa a ridicat tensiunea pilotilor si a fost un foarte bun exercitiu in vederea bataliei de duminica.

Sambata pilotii au incercat o calificare cat mai buna pe grila cursei, Zoli reusind un timp de 2.05.4, Emi 2.06.3 si Victor 2.10. Din motive organizatorice, Emi a fost obligat sa plece in cursa de duminica de pe ultima linie a grilei, pierzand avantajul calificarilor foarte bune. Norocul avea insa sa vina dupa primele tururi cand, intrat in elemental sau, a urcat in clasamentul etapei loc dupa loc, reusind sa tina pasul cu plutonul fruntas, foarte aproape de Zoli. Batalia pentru locul 5 s-a dat intre Zoli si Zaharia, castig de cauza avand in final pilotul Team33Cluj, coborand si best lap-ul in cursa la 2.04. La final, locul 5 ocupat de Zoli si 7 de Emi au multumit eforturile de a participa la aceasta etapa, Emi reusind in sfarsit, dupa aproape 2 sezoane, sa termine o cursa la adevarata sa valoare.

Victor, care declarase inainte de etapa ca va renunta temporar la motociclismul viteza, a facut o cursa fara riscuri, reusind totusi la final sa se claseze pe pozitia 10 a clasamentului romanesc, in urma unei
lupte destul de stranse cu Filipeanu si Neacsu. Aceasta ultima etapa alergata in RoSBK alaturi de Team33Cluj va ramane cu siguranta cea mai placuta pentru Victor care spera sa poata participa in calitate de team manager la etapele viitoare.

Urmatoarea intalnire cu RoSBK va avea loc pe circuitul Slovakiaring in perioada 18-20 mai. Pana atunci va invitam sa fiti alaturi de echipa clujeana pe forumul oficial.