Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Team33- sperante de Top5 pe Slovakiaring

Etapa 3 a Dunlop Romanian Superbike 2012 urmeaza sa se desfasoare weekendul acesta, 18-20 mai, pe cel mai nou si modern circuit european, Slovakiaring. Etapa slovaca nu este printre favoritele pilotilor, avand in vedere dificultatea putin mai redusa a circuitului cat si vitezele foarte mari cu care se parcurg virajele. Cu toate acestea insa, facilitatile circuitului, siguranta si latimea mare a pistei, cu multe trase diferite pentru fiecare viraj, ofera pilotilor posibilitatea de a exploata la maxim fiecare tur parcurs pe circuit.

Team33Cluj va face deplasarea in Slovacia cu doar doi piloti, Zoli si Emi la clasa SBK 1.000, in urma renuntarii lui Victor de a mai participa la competitii. Cei doi pleaca din postura unor rezultate  destul de bune obtinute la etapa precedenta de la Pannoniaring, unde locurile 5 respectiv 7 i-au incurajat in lupta pentru puncte a clasamentului general. Debutantii echipei nu vor participa nici la aceasta etapa din aceleasi motive ca si pana acum.

Incepand cu etapa 3 a RoSBK, echipa clujeana va fi sprijinita in evolutiile sale de un nou partener, compania Petry din Tg.Mures. Reprezentantii acesteia au fost foarte placut surprinsi de atmosfera minunata din cadrul echipei precum si de evenimentele desfasurate in weekend-ul competitional, astfel incat au hotarat asocierea imaginii lor cu echipa noastra.

Cu toate ca se anunta o etapa dificila pentru pilotii Team33Cluj, depasiti de concurenta la capitolul material de concurs, extrem de important pe circuitul slovac, Zoli si Emi au incredere in potentialul lor si spera sa aduca acasa cel putin la fel de multe puncte ca si la etapa precedenta. Va asteptam pe forumul oficial pentru a urmari evolutiile echipei.