Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Preview Hungaroring

Etapa cu numarul 4 a Dunlop Romanian Superbike se va desfasura in acestweekend – 15-17 iunie – pe circuitul Hungaroring de langa Budapesta.Marcand jumatatea sezonului 2012, etapa maghiara va fi extrem de disputataatat la fruntea clasamentului cat si in plutonul imediat urmator, pana lalocul 10. Pilotul banatan Catalin Cazacu este liderul ierarhiei clasei SBK1.000, reusind sa-l devanseze pe multiplul campion RoSBK Ionut Mistode.Locul al treilea este detinut de Daniel Vargolici. Pe locul 4, dar la odiferenta consistenta de puncte, se afla pilotul Team33Cluj, Zsigmond Zoltan.

Nu mai putin de 8 piloti formeaza plutonul din spatele podiumului,diferenta dintre ei fiind in limita a 10 puncte. Astfel, Zoli va avea omisiune extrem de dificila de a-si apara locul 4 la general, fiind urmaritde piloti foarte buni si cu materiale de concurs superioare. Cu toateacestea, fiind circuitul de casa, preferatul sau si locul unde se simtecel mai motivat, Zoli afirma: “simt ca la Hungaro pot sa vin pe podium,sau macar in imediata apropiere”. Zoli va incerca atat protejarea fata depilotii din spate cat si reducerea diferentei fata de locul 3. In acestmoment, ierarhia generala se poate modifica radical in functie deevenimentele din cadrul etapei. Un abandon poate insemna piaerderea delocuri importante pentru oricare din primii 10 piloti.

Emi, aflat intr-o vizibila crestere de performanta, va ataca etapa de laHungaroring increzator si cu dorinta de a nu se detasa de pilotiiapropiati in clasamentul general. “Sper sa termin imediat in spatele luiZoli, nu mai jos de locul 5. Trebuie sa mai scad din diferenta inclasamentul general intre mine, Edi si Zaharia . E circuitul care-mi placecel mai mult, asa ca am sperante”. Daca va fi ajutat si de lipsaproblemelor tehnice, Emi poate fi un concurent serios la top5.

Cu toate ca nu a reusit sa ajunga la primele 3 etape, debutantul OvidiuMarian va face in sfarsit deplasarea la o etapa RoSBK alaturi deTeam33Cluj. Inscris la clasa Rookies 600, Ovidiu va alerga pe o Yamaha R6cu care s-a acomodat atat sezonul precedent la etapa de la Serres, cat sisaptamana trecuta, participand la cateva track-day-uri pe circuite dinUngaria. “Pentru mine va fi prima cursa si practic debutul in RoSbk DunlopRookies Cup 2012. Din punct de vedere psihic sunt supra-motivat, pozitivsi super determinat sa fac o figura buna”. Ovidiu are o pregatire fizicafoarte buna si sper, ajutat si de determinarea psihica, sa intre in ritmulnecesar clasarii cat mai sus la calsa sa.

Din cauza interventiei chirurgicale recente la genunchi, Patricia va rataaceasta etapa, urmand se se ocupe serios de refacere si de tratament. Peaceasta cale, echipa ii doreste refacere cat mai rapida.

Team33Cluj va va tine la curent cu toate evenimentele petrecute la aceastaetapa si spera sa va poata bucura si cu rezultate pe masura. Urmaritievolutia pilotilor pe forumul oficial.