Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Team33 se deplaseaza in Slovacia

Sezonul 2012 al Dunlop Romanian Superbike a ajuns la jumatate. Dupa primele 4 etape, Team33Cluj se pastreaza in top 3 al echipelor romanesti avand amandoi pilotii clasei SBK 1.000 in top 10. Desi Zoli si Emi au avut evolutii fluctuante in prima jumatate de sezon, punctele obtinute pana in prezent le permite sa spere la performante superioare in etapele urmatoare si sa urce in clasamentul general.

Etapa 5 a campionatului romanesc se va desfasura in perioada 7-8 iulie pe circuitul slovac Slovakiaring de langa Bratislava. Desi este o revenire pe acest circuit in acest sezon, pilotii sunt extrem de nerabdatori sa evolueze in Slovacia avand in vedere situatia clasamentului general. Zoli trebuie sa incerce revenirea pe locul 4, iar Emi are sansa sa urce 1-2 locuri in clasament de pe pozitia 10 pe care o ocupa momentan.
In spiritul antrenamentului pregatitor etapei, echipa s-a deplasat in acest weekend la Campia Turzii pe autostrada A3 pentru a participa la Transilvania Drag Race (TDR), eveniment important al fenomentului curselor de accelerare din Romania. Zoli si Ovidiu au beneficiat de peste 15 proceduri de start exersate in conditii de competitie, ceea ce ii va ajuta foarte mult la starturile de pe circuit. Evenimentul a fost un real succes si o ocazie foarte buna de a ne compara performantele cu cele auto, Zoli reusind sa doboare recordul de viteza pe 400 m, in fata unor masini de aproape 1.000 CP!!!

Avand si un efec psihologic, performantele de la TDR au avut si scop mediatic, cei peste 1.000 de spectatori prezenti avand ocazia sa interactioneze cu pilotii echipei si sa obtina informatii utile despre campionatul RoSBK precum si despre avantajele participarii la competitii organizate.

Asadar, urmeaza o etapa foarte importanta in economia campionatului, la care atat Zoli cat si Emi vor fi sub presiunea unor rezultate bune. Ovidiu, in cazul in care va reusi sa faca deplasarea, va avea cu siguranta un weekend plin de adrenalina, cursele debutantilor fiind de multe ori mai animate decat cele de la “grupa mare”.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi si sa urmariti evolutia echipei pe forumul oficial.