Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Emi vine cu puncte importante, Zoli abandoneaza in Slovacia

Etapa cu numarul 5 a Dunlop Romanian Superbike s-a desfasurat in acest weekend pe circuitul Slovakiaring de langa Bratislava. Avand in vedere co-organizarea alaturi de un club nou, etapa s-a desfasurat pe parcursul a doua zile doar, acomodarea pilotilor cu circuitul si realizarea unor timpi buni pentru calificarea in curse fiind mult mai dificila.

Team33Cluj s-a deplasat in Slovacia doar cu pilotii clasei SBK 1.000, Zoli si Emi. Aflati pe pozitiile 6 respectiv 9 in clasamentul general al sezonului, cei doi aveau target de a termina cursa si a acumula cat mai multe puncte, avand in vedere inferioritatea materialelor de concurs de care dispun fata de concurentii directi. Un element extrem de important in desfasurarea evenimentului l-a avut vremea, care
nu s-a schimbat in cele doua zile si a adus asfaltul la temperaturi de peste 60 gr.C. In aceste conditii, atat pilotii cat si motoarele au fost puse la grea incercare, performantele fiind afectate negativ.

In cursa, Zoli si Emi au luat startul de pe pozitiile 8, respectiv 11, avand timpi de calificare foarte apropiati de pilotii din fata, acest lucru dandu-le speranta ca se vor putea mentine in plasa acestora. Din pacate insa, dupa cateva tururi, Zoli a fost nevoit sa abandoneze in turul 4, desi mergea foarte bine si avea timpi foarte buni. Emi a avut insa un parcurs bun si a reusit sa termine cursa pe pozitia 9, fiind si el afectat clar de performantele mai reduse ale motorului fata de cei din fata.

Desi nu a fost un weekend cu noroc pentru echipa clujeana, nu s-au inregistrat nici cazaturi si nici pagube materiale importante. Cu siguranta ambele motoare vor trece printr-o revizie generala dupa aceasta cursa si poate chiar vor fi imbunatatite pentru etapele viitoare. In clasamentul general al sezonului, Zoli ocupa acum pozitia 8 iar Emi 9. Locurile 6-10 se afla intr-un ecart de doar 20 de puncte, ceea ce inseamna ca vom vedea spectacol la urmatoarele etape si speram ca reprezentantii nostri sa-si faca loc cat mai sus la final de sezon.

Urmatoarea etapa din RoSBK se va desfasura din nou pe circuitul maghiar Hungaroring in perioada 13-14 august.