Fii partener Team33Cluj in 2015.............. Zoli se retrage din RoSBK..............Afla totul despre Team33Cluj pe forumul oficial..............Fii partener Team33Cluj in 2015

Ne deplasam la Brno

Sezonul 2012 al Dunlop Romanian Superbike se apropie de final urmand a-si desfasura etapa cu numarul 7 pe celebrul circuit cehesc de la Brno, in weekendul 14-16 septembrie. Desi este un campionat destinat amatorilor si pilotilor romani care tind spre campionate europene mai puternice, RoSBK ofera un spectacol maret pe acest sfarsit de sezon, batalia pentru titlul de campion la clasa SBK 1.000 cc fiind extrem de mare. Diferenta intre primii doi clasati in ierarhia general, inainte de etapa de la Brno, este de doar 1 punct, pilotul timisorean Catalin Cazacu avand un infim avantaj in fata multiplului campion RoSBK, Ionut Mistode. Locul 3 este ocupat de Daniel Vargolici, urmat in top 8, la ecarturi care inca mai pot produce surprise de Enescu, Zaharia, Alexandrescu, Gal si Soros.

Team33Cluj se confrunta anul acesta cu una din cele mai dificile perioade de la infiintarea clubului. Pornita la inceput de sezon intr-o formula extinsa, echipa s-a diminuat dupa primele etape si si-a pierdut din sustinerea necesara. Victor si Patricia au parasit echipa in calitate de piloti, Ovidiu Marian a participat la o singura etapa din primele 6 desfasurate, iar partenerii de la Mechatronics nu au mai putut asigura asistenta tehnica la etape. In aceste conditii, Zoli si Emi, singurii protagonisti ramasi in batalia campionatului, s-au vazut pusi in fata unor dificultati logistice si organizatorice care nu le-au oferit confortul necesar realizarii unor performante notabile. Combinate si cu probleme tehnice ale materialelor de concurs, situatia prezenta ii pozitioneaza pe cei doi pe locurile 9 respectiv 10 in clasamentul general SBK, cu 2 etape ramase din actualul sezon.

Brno este unul din cele mai frumoase si apreciate circuite europene si poate chiar mondiale, atat pilotii de top din MotoGP sau WSBK, cat si protagonistii RoSBK fiind extrem de incantati de posibilitatea concurarii pe acest circuit. In acest weekend, Team33Cluj va face deplasarea in Cehia cu doar 2 piloti, Emi si Ovidiu, Zoli preluand pentru aceasta etapa functia lui Victor, cea de team manager. Aflati dupa o pauza competitionala destul de mare, cei doi vor incerca sa concureze fara presiunea rezultatelor si vor avea ca obiectiv terminarea curselor pe o pozitie cat mai buna precum si imbunatatirea timpilor pe tur de circuit. Pentru Ovidiu este prima intalnire cu circuitul ceh, pe cand Emi are deja cateva participari la Brno, astfel incat va putea emite pretentii la locurile fruntase.

In speranta ca se vor intorce cu cat mai multe puncte si experienta, in cazul lui Ovidiu, va invitam sa urmariti evolutiile Team33Cluj la Brno pe forumul oficial al echipei.